Ti elmentek erre a kvótás népszavazásra?
Figyelt kérdés
Én nem, mert szerintem semmi értelme. Úgyis az lesz amit a fidesz maffiózói akarnak. Ez az egész migránsok elleni mizéria csak azt a célt szolgálja, hogy eltereljék a figyelmet a fidesz mocskosságairól.2016. júl. 5. 11:22
11/15 anonim válasza:
Attól függ, várhatóan mennyien mennek el. Ha biztosan érvényes lesz, akkor elmegyek, és igennel szavazok, ha meg az érvényesség körüli a várható részvétel, akkor kihagyom.
12/15 anonim válasza:
#10. Nagyon ellenőrzik, ugye tudod hogy nem az állam árulja? Hanem külön cég? Na ennyit erről. Semmi köze nagyon az államnak hozzá csak a pénzt szedik be. De látszik hogy ha pénz van akkor jó, ha szegény akkor nem. Pedig ember és ember közt különbséget teszel. Remélem egyszer téged nem pénzarányosan fognak mérni a munkádban és azért rúgnak ki mert nem vagy tehetős....
13/15 anonim válasza:
Én minden szavazásra elmegyek,ki tudja,meddig tehetjük? Csak még azt nem tudom,mire szavazok.De sebaj,addig megálmodom.Nem is tudom,merjek nagyot álmodni?
14/15 anonim válasza:
Biztos nem is ugy fogják feltenni a kérdést, hogy igen, vagy nem. Majd jól megfogalmazzák, hogy még az okosak se értsék. Ráadásul biztos lesz még egy csomó kérdés a "csomagban " .
15/15 anonim válasza:
10-es
Bátyja, az megvan, hogy a menekültek ellátása EU-s pénzből történik és nem mi tartjuk el őket? Egyébként is, itt csak addig tartózkodnak amíg nem tudnak dobbantani, mert még a magyar is elvándorol innen, hát még ők mit keresnének itt, ha amúgy is Németországba indultak el a Közel-Keletről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!