Csak kötelessége lehet az embernek, jogai nem?
Figyelt kérdés
Nincs jogom semmire..arra van hogy kussoljak es dolgozzak..vagy ha van is latszat..hogy éljenek így az emberek,miféle társadalom fog így kiépülni?2016. júl. 2. 15:40
11/12 anonim válasza:
Nem kötelező semmit sem csinálnod, de ez elvileg olyan alapon működne, hogy aki nem ad be a közösbe, az ráfázik. De ez egyre inkább úgy valósul meg, hogy egyre többen nem adnak be a közösbe, viszont részt követelnek abból, ami azokat illeti meg akik beadnak. Tudom, hogy ez így emberséges, de egyre nagyobb tömegek soha nem is adtak be semmit, így ez szívás nekünk, dolgozóknak, ezért érzed azt, hogy fizetsz, de minek, amikor alig jön vissza valami.
12/12 A kérdező kommentje:
Ha semmit nem kene csinalnom semmit,akkor nem lenne mit szamonkerni rajtam, de ez nincs igy,szamonkeri rajtam a adohivatal ha nem fizetem atb-met,kedves utolso,az elet nem ilyen egyszeruen fekete-feher!
2016. júl. 4. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!