Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mély európai "integráció"...

A mély európai "integráció" csak a jobboldaltól rettegő balliberálisok vágyálma?

Figyelt kérdés

[link]

Schöpflin György reagálta az MSZP nevetséges felszólítására.

Ha, belegondolunk van benne logika.

A liberálisok elsősorban nem azért akarnak mély integrációt, mert internacionalisták (azért is, de nem ez a fő mozgató ok), hanem a jobboldaliak miatt.

Mivel tudják, hogy egy központosított EU, az ő ideológiai szekerüket tolná.Lenne mindenütt genderizmus,szodómia,színes migráns multikulti...stb

Junckert, vagy Merkelt meg ne tekintsük jobboldalinak, csak papíron azok.A valóságban, sokkal inkább a liberális táborba tartoznak.

Az cikkben szereplő állítást azzal is alálehet támasztani, hogy a balliberálisok meg a hozzájuk kapcsolódó cuckservative politikusok állandóan azzal érvelnek a mély integráció mellett, hogy "akkor Orbánnak, Vonónak,meg Löpennek nem lenne hatalma, minden csudi hippi lenne meg szivárvány".

2016. jún. 30. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
"Junckert,vagy Merkelt meg ne tekintsük jobboldalinak,csak papíron azok".Én ugyanígy vélekedem Orbánról meg a Fideszről.A rendszerváltás óta befutott"pályajuk" azt mutatja,hogy nincsenek politikai elveik.Mikor,mire van a legnagyobb igény,azt "kínálják".
2016. júl. 10. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene egy Egyesült Európa, liberális is vagyok szerintem, de hogy baloldali lennék azt erősen kétlem. Persze az is igaz, hogy a magyar jobbosoknak már baloldali az aki nem magyarkodik, és nem zavarják a langyik.
2016. júl. 10. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem abban tévedsz, hogy a liberalizmust baloldali eszmének gondolod, holott nem az.
2016. júl. 10. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Hű, csak most láttam a szodomiat. :D hát kérdező, te sérült vagy. Elurkodik a szodomia! Itt van már az Antikrisztus!
2016. júl. 10. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!