Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért szeretotek...

Fideszesek! Miért szeretotek a Fideszt?

Figyelt kérdés

Ha:

-Milliárdok tűnnek el azzal az indokkal,hogy elveszik a közvagyon jellege.

-Nőtt az államadósság.

-Ha az egészségügy szörnyű állapotban van,rengeteg kórházzal együtt,és az orvosok alul vannak fizetve,és valakinek éveket kell várni egy műtétre.

-Az oktatásban mind a tanárok mind a diákok teljesítménye romlik,a tankönyvek hibásak.

-A parlamentben 8 általánost végzett képviselőik vannak

-Csődbement a Malév,a budapesti vidámpark,és rengeteg más cég a kormányzásuk alatt.

-milliárdokat költenek plakátkampányokra.

-Orbán a függöny mögé bújik a parlamentben,hogy ne kelljen válaszolnia a kérdésekre

-300 forint fölé ment az euró mikor korábban azt momdta,hogy az a miniszterelnök,akinek a kormányzása alatt 300 fölé megy az euró az nem tud kormányozni és le kell mondania.

-látványosan több adó van.

-minden felújítás nagyrészt EUs pénzből van

-Viktor szülőfalujába milliárdokból stadion épül a háza mellé ahova többen elférnek mint a falu lakossága.

és valaki még legyen szíves továbbsorolni ezeket

Na de komolyan kíváncsi vagyok mert nem értem.

2016. jún. 30. 13:46
1 2 3
 21/25 Pro Patria ***** válasza:
Amit mutat az is, hogy a gazdasági növekedés két oszlopának az Audi- és a Mercedes-gyárak léte jön elő, ami bőven nem ennyiből áll, és keveset jelent valós gyakorlatban.
2016. jún. 30. 22:53
 22/25 A kérdező kommentje:
Amit leírtál rólam az nem igaz...én egy 16 éves fiu vagyok akit érdekel a politika,valamimt látom,hogy a körülöttemlévők szenvednek a Fidesz miatt,nekem pedig nem a fidesszel van bajom illetve azzal is az összes párttal és politikussal eygutt
2016. jún. 30. 23:06
 23/25 Pro Patria ***** válasza:

Az életéveid nem engedik, hogy korábbi előtapasztalatod legyen. Tíz évvel ezelőtt, a balatonőszödi beszéd kipattanásakor még csak hatéves voltál. A gazdasági világválság idején még csupán nyolcéves.

Persze, hogy számodra ez a "tapasztalat", és nincs rálátásod, összehasonlítási alapod, előismereted más viszonyítási pontokat kijelölve a mai magyar politikában.

Nem akarok nagyöregként beszélni (nem is szeretem az életkorra való hivatkozást, mert - egy bizonyos évszám felett - semmit nem jelent), de nálad közel egy tízessel több vagyok, kisfiú voltál akkor, amikor a jelenlegi kormány először (azaz 2010-ben) felállt, és régebb óta "látom" a politikai jégzajlást. Ezért írtam azt, amit.

2016. júl. 1. 00:48
 24/25 anonim ***** válasza:

2010-ben az orbán-kormány kizsarolt 3000 milliárd forintot 3 millió emberbõl. Az arrogancia ("megvédtük") és az egyéb hosszútávú hatások (rettegõ kisbefektetõk, majdani nyugdíjproblémák) csak hab a tortán. Ezzel a fidesz minden (csöppet is) GONDOLKODÓ ember számára végképp KIZÁRTA MAGÁT a kormányzásra alkalmas pártok listájába.

@kérdezõ: add hozzá a quaestor-ügyet is.

2016. júl. 3. 23:00
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 jav: listájából
2016. júl. 3. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!