Szerintetek ha kétharmados többséggel győz a Fidesz, akkor diktatúra lesz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 11:43
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha más nem, a nemzetközi nyomás miatt. De egyébként sem kell feltétlenül rosszat gondolni egy magyar pártról azért, mert megszerzi a kétharmadot. Kétharmaddal is lehet demokratikusan kormányozni. A Fidesz nem szélsőséges.
Egy balos.
2/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, rájuk szavaztam, köszi a választ
2010. ápr. 14. 11:49
3/15 anonim válasza:
Diktatúra nem lesz de úgy fogják módosítani a választási törvényt,hogy ne lehessen kirugdalni őket soha.
4/15 anonim válasza:
Hát szerintem nem diktatúra, de nagyon sok mindent megváltoztathatnak úgy hogy az nekik legyen jó hosszútávon is.
5/15 anonim válasza:
Ezután is szavazhatsz majd rájuk, mert ha nem lesz lázadás, úgy fognak módosítani mindent, hogy más oda se férjen egy jó darabig, és nem lesz kontroll, aki ezt megakadályozná.
6/15 anonim válasza:
Miért lenne diktatúra? A választópolgárok hatalmazzák fel a 2/3adra, nem erőszakkal veszik át a hatalmat.
7/15 anonim válasza:
11:56 - Csak fogalmuk sincs arról a rá szavazóknak, hogy ez mit jelent.
8/15 anonim válasza:
sajnos igen....és még a jobbiktól voltak betojva ezen a téren...
9/15 anonim válasza:
hogy lenne diktatúra ha demokratikus módon választották meg őket? Ez annyira nevetséges, kifordított dolog. Tipikus mszp-s logika. csak sokat kell mondani és komolyan és akkor elhiszik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!