Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy szavazhatnak 53% ban egy...

Hogy szavazhatnak 53% ban egy pártra, mikor azt sem tudják az emberek hogy ezekben a kérdésekben mit akarnak? Ilyen ország mint mi nincs is talán még egy, de vajon nem azt kapjuk amit érdemlün pnt ezért?

Figyelt kérdés

Lesz fizetős egészségügy?

Lesznek nagy leépítések?

Zárnak be egyetemeket, iskolákat.

Vonnak össze önkormányzatokat?

Mi lesz a BKV val, a MÁV val?

A középosztály adócsökkentését kitől húzzák meg?

Milyen haszna lesz ha a most 3-500e keresőket támogatják?

Mi lesz a szociális rendszerrel?

A nyugdíjasoknak fogja követni a járulékuk értéke az inflációt?

Milyen területen akar az állam kivonulni, és mit akar támogatni?

Mit kezdenek a pénzcsap elvű multikkal.

A hitelezni nem akaró bankokkal?

Milyen monetáris politikát akar folytatni?

2010. ápr. 13. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Remélem nagyszüleidet is annyira tiszteled, hogy lenyuggerezed.
2010. ápr. 13. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Te is vakon vagy!Mi az hogy nincs programja?Lehet még a csattogós lepkédet tologattad, amikor már kidolgozott programmal rendelkezett ez a párt:)))De neked lételemed a tudatlanság?Ha erre komolyan kíváncsi vagy és nem a lázításos szarkeverés a célod(kötve hiszem)akkor írd le normálisan megfogalmazva a Fidesz.hu bármelyik e-mail-el rendelkező keménygalléros politikusának a kérdéseidet és majd ott választ kapsz rá!Lehet nem egy-két nap alatt, de válaszolnak rá!Elégedett vagy, vagy esetleg durva volt a hangnem?
2010. ápr. 13. 23:00
 13/19 A kérdező kommentje:

Természetesen meg kéne szüntetni rengeteg egyetemet, mert nonszensz, ami most van.

És mit fognak kezdeni a fiatalokkal?

Semmi értelme szakmát tanulni, mert abból nem lehet megélni, és elég strapás is. Mégtöbb sm lesz?

Közben meg orvos és műszaki hiányvan, nem beszélve az agyelszívásról, hisz a versenyképesség mindíg csak akkor van előtérbe ha a dolgozókat akarják ösztönözni, és a bérekben valahogy felejtős volt az elmúlt 20 évben!

Ki az a hülye aki fizikai szakmunkát vállal 90-100e ért miközben 80e ért portáskodhat?

a 3200 önkormányzat szintén feleslegesnek tűnik

Semmit nem spórolnak rajta, csak üres hangok.

A települések nagyrészében körjegyzőség van, és csak a bejegyzés miat nevezik önk nak. De rengeteg illetmény nélküli polgármester van, szóval semmit nem fog jelenteni.

A Máv és a Volán meg fog szűnni, hiszen az egyéni közlekedés már most olcsóbb, másrészt az egyéni közlekedés sokkal több pénzt hoz az államnak- ez mindenhol így van

Hol az a mindenhól?

Én még olyat nem hallottam hogy valahol megszüntették a közösségi közlekedést. Sőt az élhető városokért, egyre többet ölnek bele hogy olcsóbb lehessen, mint az egyedi.

Nem beszélve a környezetről, a parkolásról, a forgalomról! Te hol élsz?

A középosztály, 3-500 ezret keresők támogatásának pedig az az értelme, ha több pénzük lesz, nyilván többet fognak költeni és akinél többet költenek- annál is több pénz lesz és ő is többet fog költeni- valamint mesteremberekkel fog dolgoztatni, mert megengedheti magának-és akkor a mesterembernek is lesz pénze, aki szintén tud költeni

Na ez nem igaz egy kicsit sem.

1, Ezek a jövedelmek nagyrészben import termékekre mennek ki, az az autó, plazma, nyaralás, stb.

2, Teljesen felesleges hogy milyen szinergiákban gondolkodsz ha a végfelhasználók, külföldiek!

Ugyanis ha még nem is importra megy egyből, és pld valaki varrattat egy ruhát, annak az árát a varrónő a tescóba viszi, és máris meg van csapolva, és stb stb.

Az az, a jövedelem végfelhasználói ki viszik az adócsökkentés hasznát előbb vagy utóbb, és csak elinfláljuk az érttékét. Amit mellesleg a szoc vívmányaink leépítése árán pontosan a szegényebb rétegeken húz meg a Fidesz!

Gondolkodni!

2010. ápr. 13. 23:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Elégedett vagy, vagy esetleg durva volt a hangnem?

Kemény hangnem?

Kicsi pöszörős, te az ostobaság mélyen hevenyészett bugyra vagy!

Mi az hogy majd valaki elmondja?

Le kellene írni, hogy számon kérhető lehessen, megvitatni a különböző felfogásokat a politikusoknak egy egy tematizált vita keretében. Hogy tiszta legyen a kép.

Én vagyok a sz@rkeverő? Miközben a Fidesz homályosít, és nem mond semmit csak hogy jó lesz? Te vagy az ostoba hogy biankó 4 évet adsz egy pártnak akiről azt sem tudod hogy mit akar. Ezt csináljuk már 20 éve, és neked meg a sok marhának még ez sem feltűnő?

Nem egy pubi hülyével beszélsz, csak rá kellene döbbenned!

2010. ápr. 13. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Teljesen egyetértek veled!

2010. ápr. 13. 23:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Laci, vege van! Ertsd meg! Fidesz nyert, Jobbik vesztett! Bye-bye

Majd 4 ev mulva ujra probalkozhattok...

2010. ápr. 14. 07:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

[link]

Ezen a linken kivétel nélkül az összes kérdésedre megtalálod a választ. IGEN, MINDRE. A balliberális média őrültsége, hogy a Fidesznek nincs programja. Persze ők azok akik ezt nem mutatják be. Igenis, van program! Csak kicsit tájékozódni kéne, mielőtt ilyen kérdéseket feltesztek.....

OLVASS, tanulj, okosodj!

2010. ápr. 14. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyetem: Fehérváron knkrétan Kodolányi és Gábor Dénes: egyik sem képez sem orvosokat sem műszaki szakembereket, nem tudom pontosan milyen diplomát ad, de sokat egyik sem ér. Ugyanígy a Gyöngyösi Főiskola ez a kategória, ja meg a Pécsen a humán nem tudom én milyen képzés. Ez rögtön 3 db egyetem, amiknek az égvilágon semmi hasznuk. És én ezeket ismerem, de biztos vannak mások akik több ilyet tudnának említeni.

Inkább kevesebb, de hasznos képzések kellenének. Szakmunkás képzők, ahol valóban szakmához értő embereket képeznének.

A másik, hogy kiáramlik a pénz az országból, egyet értünk teljes mértékben, de lehetne ez ellen tenni. Mint például Ausztriában tesznek is. És ott úgy működik a rendszer ahogy leírtam. Saját tapasztalat szintén.

Oké a tömegközlekedéssel kapcsolatban pedig Nagy Britannia az az állam ahonnan konkrétan tudom, hogy a tömegközlekedés privatizált és a közlekedés elenyésző része történik tömegközlekedéssel. Talán a metró az ami kihasznált. De az meg nálunk nincs.

2010. ápr. 14. 12:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Rádöbbentem!Egy féleszűvel...Akkor pörögj tovább!Persze a csalódottság beszél belőled, ezért elnéző vagyok pubi!Simán visszakérdezhetnék, miért szavaztak a szocikra akkor is, mikor már világosan látható volt milyen irányba megyünk?Meg azzal is, miért csak ennyit kapott a Jobbik?De rajtad kívül sajnos itt mindenki hülye pubi!Ne is foglalkozz velünk!
2010. ápr. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!