A magyar baloldal miért nem ürül a futball válogatottunk sikerének?
34: Mondom, a mínusz gyökketőtől nézve nyilván siker.
De azért nem kell úgy csinálni, mintha megnyertük volna az EB-t. Attól azért még messze vagyunk.
A portugálok kb annyira voltak szétesve, mint mi a belgákkal. Csak nekik sikerült végig egyenlíteni, nekünk meg nem.
"Egy torz, demagog kérdésre ennyi gyűlölködő, ostoba választ..."
Elfogytak az érvek? Bár eddig se nagyon voltak, előbb elkezdődött a konteo terjesztés is, amit valamiért a modik törölni se akarnak...
45: Konteókról csak annyit, hogy a fideszes szomszédom ma reggel azzal kezdte, hogy "Brüsszel" megvette pár milliárd EU támogatással a meccset, ezért kaptunk ki.
Én meg mondtam neki, hogy ne kezdjen korán reggel fröccsözni, mert baj lehet belőle.
"45: Konteókról csak annyit, hogy a fideszes szomszédom ma reggel azzal kezdte,"
Szinte gondoltam:)
Ne haragudj, de messziről jött ember azt mond, amit akar.
Bár majd mindjárt jön valaki.
Senki nem csinál úgy, mintha megnyertük volna az eb-t, nem tudom hova magyarázzam túl. A pohár félig üres, vagy félig teli. Nyilván, aki károg, hogy nem jutottunk tovább/megvertek a belgák, annak minden félig üres, és a környezetében is azt veszi észre, amit nem értek el, nem azt, amit elértek.
Baloldali vagyok. A magyar-belga végén, miután láttam a szurkolóink ünneplését, elérzékenyültem és elsírtam magam. Megható volt látni, milyen szeretet veszi körül a válogatottat még ilyen helyzetben is. Szerintem ez szép dolog.
Ki mondta neked, kérdező, hogy mi, "ballibsik" nem örülünk a futbal válogatott "sikerének"???
Én kifejezetten ÖRÜLÖK, ha nyer a hazai válógatott, legyen az EB és/vagy VB!!!
Úgyhogy kérlek, NE PROVOKÁLD A MAGYAR BALOLDALT!!!
"Mert bérkomenntelő vagy azért"
Fejezd be te is, könyörgöm!
Nem vagyok bérkommentelő, ha arra célzol, hogy "Soros meg Gyurcsány" lefizet, hogy másokat provokáljak!
Nem vagyok az a szélhámos, aki mindenkit kioszt, provokál, nekem nem ez a célom!
Az igazán provokátorok TE és a KÉRDEZŐ vagytok, akik azzal provokáltok, hogy nekünk semmi sem jó, a magyar győzelem sem!
Ki véste az agyatokba, hogy a liberális magyar baloldal utálja, gyűlöli a magyarokat!
Komolyan, nem értelek titeket!
""Mert bérkomenntelő vagy azért"
Fejezd be te is, könyörgöm!
Nem vagyok bérkommentelő, ha arra célzol, hogy "Soros meg Gyurcsány" lefizet, hogy másokat provokáljak!
Nem vagyok az a szélhámos, aki mindenkit kioszt, provokál, nekem nem ez a célom!
Az igazán provokátorok TE és a KÉRDEZŐ vagytok, akik azzal provokáltok, hogy nekünk semmi sem jó, a magyar győzelem sem!
Ki véste az agyatokba, hogy a liberális magyar baloldal utálja, gyűlöli a magyarokat!
Komolyan, nem értelek titeket!"
Amúgy szociáldemokrata ultraliberális vagyok, és nem igazán volt hangulatom az összes választ végigolvasni, így a kérdezőnek szántam a kommentárt, tehát ezek szerint mi egy oldalon állunk, ha Te sem a kérdező pártját fogod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!