Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar baloldal miért nem...

A magyar baloldal miért nem ürül a futball válogatottunk sikerének?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 06:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
77%
Mert a foci (különösen a stadionok) a kormány öncélú presztízsköltekezésének a szimbóluma lett, és ettől nem mindenki volt képes függetleníteni magát. De amúgy meg egy csomó baloldali szurkolt és örült, a jobboldaliakkal egyetemben.
2016. jún. 28. 07:19
 12/57 anonim ***** válasza:
68%

"1. Kedvező végeredmény; olyan helyzet, állapot vagy következmény, ami korábbi elvárásainknak tervünk elért céljaként megfelel, és arra tudatosan törekedtünk, szándékunk irányult rá."

Ez abszolút igaz a magyar válogatottra, nem úgy mentek ki, hogy bajnokok lesznek simán(nem is értem, hogy lehet valaki ilyen szűklátókörű)

Szal elmondhatjuk, hogy sikeresek.

"Úgy beszéltek róla, mintha kötelező lenne örülni, tapsolni!"

Nem kell tapsolni, de illik gratulálni és elismerni az eredményt, bármennyire is fáj.

"#6 "Benne vagyunk a világ legjobb 16 csapata közt"

Ez az EB volt. (Európa-bajnokság)"

Már pedig benne vagyunk, csak nem az EB alapján, hanem a ranglistán.

2016. jún. 28. 07:24
 13/57 anonim ***** válasza:
76%
Hogyan kellene ürülni?
2016. jún. 28. 07:37
 14/57 anonim ***** válasza:
93%
Önmagukhoz képest sikert értek el, mert a magyar foci most kezd újraéledni. Persze sokan azért nem örülnek mert a drága kormányunk a focit támogatja, és rengeteg stadiont épít fel teljesen feleslegesen a mi pénzünkből megy rá minden, ennek én sem örülök persze. Annak örülök hogy magukhoz képest jól teljesítettek az EB-n, én eleinte temettem őket hogy be sem jutnak a nyolcad döntőbe de annál inkább a focistáinknak drukkoltam. Én nem vagyok se bal se jobboldali, a magyar politikából marhán elegem van, megvan a véleményem a jelen kormányunkról és a többi képviselőről meg néhány ellenzékről is van némi véleményem, de én most az EB idején félretettem a politikai nézeteimet és drukkoltam a magyar csapatnak pedig nem vagyok egy hű de nagy foci rajongó.
2016. jún. 28. 07:41
 15/57 anonim ***** válasza:
94%

Én örülök, mert az életemben még nem volt olyan, hogy a magyar válogatott kijutott vopna EB-re.

Ezzel együtt persze értelmetlen presztízsberuházásnak tartom a stadion építéseket. De a kettő nem függ össze. A magyar foci nem tehet arról, hogy egy őrült féldiktátornak épp ez a hobbija.

2016. jún. 28. 07:43
 16/57 hollófernyiges ***** válasza:
94%
És miből gondolod, hogy nem ürül?
2016. jún. 28. 07:49
 17/57 anonim ***** válasza:
21%

Jó látni, hogy mennyire nem tudják a balosok elviselni a kudarcot.

Két féle válasz érkezett eddig.

1.Amiben poénkodik az ürül szó miatt. Nyilván a balosok még soha nem hibáztak.

2."Ez semmi, ez nem siker, hogy EB legjobb 16, miért nem nyerték meg a döntőt, csak az a siker, semmi más kár kár kár :D

2016. jún. 28. 08:07
 18/57 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyok focidrukker, de a siker mint úgy örömmel tölt el, ellenben annak ténye, hogy ez a "siker" a kedves kormánypártunknak "igazolás és indok a stadionokra való további beruházásra és hogy ezeket a pénzeket az oktatásból és egészségügyből veszik el, már annyira nem.
2016. jún. 28. 08:39
 19/57 anonim ***** válasza:
25%
mert a baloldal mind hazaáruló, sőt az is, akik a győzelmeket nem a kedves vezető sikerének tulajdonítják :( még több stadiont! stadiont minden libalegelőre :(
2016. jún. 28. 08:40
 20/57 anonim ***** válasza:
61%
milyen sikerről beszélsz?
2016. jún. 28. 08:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!