Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMP tényleg megalkuszik az...

Az LMP tényleg megalkuszik az MSZP-vel? Várható, hogy koalíciót kötnek ellenzékben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Dehogyis, az LMP nagy MSZP ellenes. Pont az ő korrupt viselkedésüket kifogásolják. A nevükben is benne van :)
2010. ápr. 13. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"Az LMP kampányfőnöke Karácsony Gergely. Róla azt érdemes tudni, hogy korábban a szabad demokrata Horn Gábor kampánystábjában dolgozott. "

Morvai Krisztina meg az MSZP-nek dolgozott egy időben. És?

Az LMP egy liberális párt. Az SZDSZ is az, vagy legalábbis annak mondta magát. Törvényszerű, hogy vannak hasonlóságok a két párt között.

"Meg kell nézni az LMP mögött álló pénzembereket. Ezek a "politikusok" csak marionett figurák. Oda ugranak ahova a zsinór rántja őket."

Hát nem valami jól csinálják ezek a háttérben álló pénzemberek, ha egyszer a pártjuk a kampány közben félúton elfogy a pénzből, még a szimpatizánsoknak kell adniuk.

"A napilap körbeszimatolta Schiffer András családfáját is"

Az ilyet utálom, mi a franc köze van az egésznek ahhoz, kinek mit csinál az apja, meg a nagybátyja. Az én nagyapám nyilas volt, de én meg liberális vagyok.

"Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese."

Jó. Ennek megintcsak mi köze bármihez is.

"Nagybátyja Schiffer János 1994-2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes."

Az én volt osztálytársam meg Jobbik-jelölt, nagyapám meg Horthy hű követője volt. Én meg alapvetően baloldali szemléletű és liberális vagyok.

2010. ápr. 13. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:
"nagyapám meg Horthy hű követője volt." A másik nagyapám.
2010. ápr. 13. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az LMP meg fogja dugni az MSZP lukát :D
2010. ápr. 13. 22:20
 15/19 anonim ***** válasza:

"Meg kell nézni az LMP mögött álló pénzembereket. Ezek a "politikusok" csak marionett figurák. Oda ugranak ahova a zsinór rántja őket.

Hát nem valami jól csinálják ezek a háttérben álló pénzemberek, ha egyszer a pártjuk a kampány közben félúton elfogy a pénzből, még a szimpatizánsoknak kell adniuk. "

Köztudott, hogy Grün és Khon takarékos emberek.

2010. ápr. 13. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:

"Köztudott, hogy Grün és Kohn takarékos emberek."

Na ebből látszik, hogy bele sem gondoltok, hogy teljesen ellentmondásos ez az egész konspirációs teória. Egyszer hataloméhes zsidó, de annyira hataloméhes, hogy inkább elvágja magát a hatalomtól. Teljesen logikus.

2010. ápr. 13. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:

"Érdemes ide sorolni azt az esetet is, amikor a - mostmár csak a múltban leledző – SZDSZ vizsgálatot indított Kóka János ellen, mert – mint azt közleményükben írták - a frakcióvezető az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát. A párt közleményéből az is kiderült, "Balogh Erika és Kátai Gábor (az SZDSZ frakciójának munkatársai) voltak az összekötők az LMP és Kóka között". "

Ezt Retkes Attila mondta.

Melyik párttal volt versenyben a választásokig az MDF-SZDSZ?

Melyik párt listáján van Retkes?

Van-e nagyon utáltabb politikus, akit szóba lehetne hozni az LMP-vel?

nincs több kérdésem...

De szerintem nem gondolta végig a dolgot, elég érdekes saját pártjának tagjával ijesztgetni. Nem túl célravezető, mert ezzel pont nem szólítja meg a potenciális szavazóit.

2010. ápr. 13. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:

azért kedves kérdező, így előrevetítve felhívnám a figyelmedet, hogy a parlamentben 3 féle módon lehet szavazni. igen/nem/tartózkodás

mivel 4 párt van bent, így minden szavazásnál óhatatlanul is lesz legalább két olyan párt, ami egyformán szavaz. de ez még nem jelenti azt, hogy megvették volna egymást, csak nincs több gomb...

2010. ápr. 13. 23:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Kövér László nagybátya Mszp-s, Kun Béla unokája Kun Miklós történész fidesz szimpatizáns. Te se vagy ugyanolyan mint az apád! Másik ember!

Pozsgay,Csintalan,Szűrős szintén fideszes.

Te valami nagy arisztokrata vagy, hogy a származás első!

Te biztos Máyás király vagy Szent István leszármazottja vagy!

LMP-nek kínos lenne felvállalni az mszp-t, rögtön lekomunistáznák őket szépen megvárják amíg lenullázódik az mszp és hatalomra kerülnek sokkal többet veszíthetnek egy mszp-vel való szövetséggel.

Másfelől fidesz szintén a kis pártok ellen van szóval a választójogi tv. úgy alakítja majd ki!

De egy dolog az, hogy mit mond a párt másik az mire szavaznak LMP-sek. Szerintem az LMP-sek kb. fele, volt mszp szavazó szóval kicsi az esély. Szerintem mind a két logikusan cselekszik bár szerintem hiba volt az mszp-nek az LMP-t levegőnek nézni!

LMP-sek ha nem kell nektek O.V. 2/3-a tessék az Mszp jelöltjeire szavazni hisz LMP-s képviselők se érnek semmit O.V. 2/3-nál!Szavazók döntsenek ez így van rendjén!Kubatov komcsi adatbázis táblája mind rajta vagytok rátok se vár semmi jó!

2010. ápr. 14. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!