Szerinted a 2. fordulóban mennyi szavazókörzetet fog veszíteni a fidesz? Az LMP inkább a fidesz felé húz mint az mszp felé, igaz? Meg lesz-e a 2/3?
LMP egyik párt felé sem húz.A Fidesznek röhögve meg lesz a 2/3-ad és remélem felelősségre vonják az összes kommunistát, azért, hogy romba döntötték Magyarországot.
Be kéne izzitani azokat a jó régi akasztóköteleket.Viktor igéri a 200 fős parlamentet, a sallang mehet a Dunába.
"Az LMP inkább az mszp felé húz"
Na de nem mindegy, hogy maga a párt/tagok húz az mszp felé, vagy a szavazók !
Ez nem mindegy! ...mert ha a szavazókat nézzük, akkor azok inkább fideszesek, mint mszp-sek..szerintem.
"A Fidesznek röhögve meg lesz a 2/3-ad és remélem felelősségre vonják az összes kommunistát, azért, hogy romba döntötték Magyarországot.
Be kéne izzitani azokat a jó régi akasztóköteleket.Viktor igéri a 200 fős parlamentet, a sallang mehet a Dunába."
Hol élsz? A mesevilágban? 1998 és 2002 között szerinted ki volt kormányon, és mit csinált?
Egyébként szerintem is pont meg lesz a 2/3.
Esetleg Budapesten elvesztik a 13. kerületet, meg a 18. ker.ből 1-et meg Szegedet, meg még talán Ózdot a Jobbik miatt, és ENNYI.
13 helyen kéne veszíteniük,hogy biztos ne legyen 2/3. És nincs 13 hely ahol nagyon meg lennének szorongatva.Izgalmas lesz április 25.:)
Az LMP nem hiszem hogy az MSZP felé húz,miután szétmocskolták őket,hogy a FIDESZ-nek fognak segíteni mindenben...Nem rájuk szavaztam,de ha nem is lenne 2/3 az LMP még nagy segítség lehet a Fidesznek.
Az LMP-seknek elegük van mind az MSZP-ből, mind a Fideszből, nagyrészt ezért szavaztak az MSZP-re.
És a Fidesznek nagyon valószínű, hogy meg lesz a 2/3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!