Láttad már ezt a videót?
Kósa Lajos makogása, mellébeszélése Kubatov Gábor beszédéről
Szerinted mi az igazság?
1.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=MrzrAm7sLgo&feature=player_em..
2.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=rQQlqEd9N7k&feature=player_em..
14:50 - Nem javaslok senkit, hiszen nem ez a kérdés célja. Azt szerettem volna megtudni, hogy szerinted mi az igazság ezzel kapcsoltban.
Még egyszer mondom, nem nézek le és nem tartok hülyének senkit sem aki a Fideszre szavazott!
Csak azt nem értem, hogy megint megvárjuk azt, amíg addig fajulnak a tettek, mint az Mszp-nél? Ott is kezdődött a kiszivárgott öszödi beszéddel és sorban tárultak fel a botrányosabbnál botrányosabb törvénysértések.
Véleményem szerint az elkövetkezendő négy év is erről fog szólni, csak most más lesz a főszereplő.
Bár ne erről szólna, de erre nagyon csekély esély van. Valamint továbbra is értetlenül állok az előtt, hogy hogyan sikerült a Fidesznek ekkora fölénnyel megnyerni a választások első fordulóját. E
Ezek szerint tényleg jó valamire az állampolgárokról illegálisan vezetett adathalmaz?
Ezen már én is csak röhögni tudok.
A riporternő nagyon ott van, jól megszorongatja a mogyoróit:D
hát gyerekek, az a nagy büdös helyzet, hogy bevallom, hogy voltam zsidesz aktivista, és én is csináltam ilyet.
már akkor is mondta a kisfőnököm, hogy ha bárki megkérdezi, h milyen lista van nálam, meg ne merjem neki mutatni.
és valóban, volt 2 féle névjegyzékünk. az egyik, h kihez menjünk csengetni, a másik, hogy ez a bizonyos ember milyen pártpreferenciákkal rendelkezik.
végülis ebből a zsidesz azt tudta leszűrni, h kb hány szavazattal számoljon. egyébként nem sok mindent tud kezdeni az általuk komcsiknak titulált emberekkel, pláne ha biztos pártválasztók...
az meg a másik kérdés, hogy ez marhára etikátlan.
de ha belegondoltok, akkor hány és hányféle lista készül rólunk különböző szempontok alapján...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!