Ide író Jobbikosok! Miért nem azon vagytok, hogy jobb legyen a létünk?
ahhoz hogy jobb legyen rendet kéne tenni. ehhez hozzátartozik a gazemberek hibáira való rámutatás nem igaz? ki kell őket takarítani a közéletből.
emellett mindig is tettek. magyar sziget, megemlékezések, mást nem fognak tudni főleg a fidesz 2/3addal.
én azt nem értem, hogy van bőr a pofájukon fideszeseknek minket vádolni gyűlöletkeltéssel mikor 20 éve csinálja a feszkót a fidesz és az mszp a szavazók között. TI mutogattok máshova.
Jobbikost nagyon ritkán láttam, hogy a saját pártja hibáit a másikra kente. Viszont tőletek folyamatosan ezt tapasztalom, hogy azt amit a ti pártotok követ el, egyszerűen rákenitek a jobbikra és másokra.
ehhez pedig iszonyat vastag bőr kell.
És elárulom, hogy hiába viselkedtek úgy mint a pártotok, ettől még éhen fogtok dögleni ha visszaél a hatalmával, ami várható.
Gyűlöletkeltés. Érdekes szó, általában a Jobbikkal kapcsolatban használják.
Győlöletet kelt a Jobbik? Mivel kelt gyűlöletet? Azzal, hogy felhívja az emberek figyelmét a problémákra? Tehát jobb minden a szőnyeg alá söpörni, mintha nem is lenne? Akkor valóban szép és jó világban fogunk élni, ha a probléma létezik ugyan, de nem beszélünk róla? Cigánybűnözés, mert erről van szó. Ez az a varázsszó, ami kelti a félelmet. De kitől kell félni ennek a szónak a hallatán? A Jobbiktól, mert kimondja, hogy létezik? A cigányoktól, akik a bűnt elkövetik? Politikai bűnözés. Igen, a fehérgalléros bűnözésről van szó. A mutyizásról, a visszatérítésről, a korrupcióról. Ebben az esetben is a Jobbik kelti a félelmet?
Igen, a Jobbik félelmet kelt. Félelmet kelt, mert rámutat arra, ami létezik, kisöpri a szőnyeg alól a szennyet, amitől az emberek kénytelenek rájönni, hogy a tökéletes világukban mégsem tökéletesen mennek a dolgok, mégsem úgy van, ahogy azt elhitetni akarják velük. De kitől kell emiatt félnie az EMBEREKNEK? A Jobbiktól? Egyáltalán nem. A bűnözőktől. Legyen az cigánybűnöző vagy politikai bűnöző - egyremegy: börtönben a helye. Kinek KELL félnie a Jobbiktól? Annak, akitől az embereknek kell félnie...
Nagy lehetőség nem áll a Jobbik előtt továbbra sem - sajnos. Viszont új kor jött el a választásokkal mindenképp. A Jobbik beleláthat olyan ügyekbe, amikről eddig sejtése volt. Én azt a szerepet képzelem el a Jobbik részéről, hogy a kontroll lesz a kormány felett. Igen, még 2/3-os többséggel is legyen a Fidesznek félnivalója, hogy a nép elé kerül az is, aminek elképzelésük szerint nem kéne.
Speciel azon vagyok,de hülyének néznek az emberek,ha azt javaslom nekik,hogy dolgozni kellene ha azt akarják,hogy elöbbre jussanak.
A gyülölölködésről meg annyít:ha nekem jött azzal valaki,hogy így náci meg úgy,egyszerűen megkérdeztem azt,amit tőled most fogok kérdező:
Mit szólnál ahhoz ha a mindkét szomszédodban roma család lakna.Örülnél?Mert ha nem,akkor nincs miről beszélni veled a továbbiakban.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!