Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ide író Jobbikosok! Miért nem...

Ide író Jobbikosok! Miért nem azon vagytok, hogy jobb legyen a létünk?

Figyelt kérdés
Mást sem olvasni, mint így a Fidesz, úgy a Fidesz!Kit érdekel ez?Meg van a szavazati joguk.Miért mondjátok ti Magyarnak magatokat?Nem épp az összetartásról papoltok mindig???Akkor?Most itt a nagy lehetőség, meg kellene tán mutatni, vagy már nem ez a lényeg?Csak a gyűlölet keltés?Mégis csak igaz, ti csak obégatni és szitkozódni tudtok?Mély tisztelet a nagybecsű kivételnek, mert bizony olyannal is beszéltem, Nektek üdv!Rigó
2010. ápr. 13. 09:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

ahhoz hogy jobb legyen rendet kéne tenni. ehhez hozzátartozik a gazemberek hibáira való rámutatás nem igaz? ki kell őket takarítani a közéletből.

emellett mindig is tettek. magyar sziget, megemlékezések, mást nem fognak tudni főleg a fidesz 2/3addal.

2010. ápr. 13. 09:29
 2/19 anonim ***** válasza:
56%

én azt nem értem, hogy van bőr a pofájukon fideszeseknek minket vádolni gyűlöletkeltéssel mikor 20 éve csinálja a feszkót a fidesz és az mszp a szavazók között. TI mutogattok máshova.

Jobbikost nagyon ritkán láttam, hogy a saját pártja hibáit a másikra kente. Viszont tőletek folyamatosan ezt tapasztalom, hogy azt amit a ti pártotok követ el, egyszerűen rákenitek a jobbikra és másokra.

ehhez pedig iszonyat vastag bőr kell.

És elárulom, hogy hiába viselkedtek úgy mint a pártotok, ettől még éhen fogtok dögleni ha visszaél a hatalmával, ami várható.

2010. ápr. 13. 09:32
 3/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, amit az első írt, azzal egyetértek, emellett pedig, ez az internet, és ez egy kérdésfeltevő oldal, miből gondolod, hogy azok, akik ide írnak, ezen kívül nem csinálnak semmi mást? Ja, hogy magadból indulsz ki? (ha nem így van, akkor ne vedd magadra)
2010. ápr. 13. 09:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden jobbikos itt tölti a napja nagy részét. De az általad felvetett kérdés nem csak a jobbikra, hanem az összes párt követőire igaz.
2010. ápr. 13. 09:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Jaj!Ne gyerekeskedj már!Szerintem ha annyit dolgoznál, mint amennyit én, nem viccelődnél ezzel.De nem erről szól a kérdésem!Arra kérnék válaszokat, nem a kék ég érdekel!Azt én is látom.Miért nem arról írnak ezek az"emberek"hogy erre lenne javaslatom, miért nem jó?Hogy tudnánk ezt megvalósítani?Mert arról már olvastam hogy"betonfalat húzunk"az olyan dolgok elé, de épp eszű, mindenki érdekét szolgáló javaslatról még NEM.Na erről érdeklődnék, miért csak a szitok, meg az uszítás???Főleg, még kormány sem alakult!Vagy csak azért, mert nem ez a lényeg?
2010. ápr. 13. 09:47
 6/19 anonim ***** válasza:
áruld el te munkaidőben internetező kérdező, hogy mi is az a CSAK uszítás a jobbikosoktól és jobbiktól?
2010. ápr. 13. 09:54
 7/19 anonim ***** válasza:
Picim, én délután kettőtől dolgozom, de munkaidőben nem netezek, ezek szerint te igen :-) Ki nem dolgozik?
2010. ápr. 13. 10:02
 8/19 anonim ***** válasza:
szóval te a kérdező vagy azt mondod 74-es?
2010. ápr. 13. 10:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlöletkeltés. Érdekes szó, általában a Jobbikkal kapcsolatban használják.

Győlöletet kelt a Jobbik? Mivel kelt gyűlöletet? Azzal, hogy felhívja az emberek figyelmét a problémákra? Tehát jobb minden a szőnyeg alá söpörni, mintha nem is lenne? Akkor valóban szép és jó világban fogunk élni, ha a probléma létezik ugyan, de nem beszélünk róla? Cigánybűnözés, mert erről van szó. Ez az a varázsszó, ami kelti a félelmet. De kitől kell félni ennek a szónak a hallatán? A Jobbiktól, mert kimondja, hogy létezik? A cigányoktól, akik a bűnt elkövetik? Politikai bűnözés. Igen, a fehérgalléros bűnözésről van szó. A mutyizásról, a visszatérítésről, a korrupcióról. Ebben az esetben is a Jobbik kelti a félelmet?

Igen, a Jobbik félelmet kelt. Félelmet kelt, mert rámutat arra, ami létezik, kisöpri a szőnyeg alól a szennyet, amitől az emberek kénytelenek rájönni, hogy a tökéletes világukban mégsem tökéletesen mennek a dolgok, mégsem úgy van, ahogy azt elhitetni akarják velük. De kitől kell emiatt félnie az EMBEREKNEK? A Jobbiktól? Egyáltalán nem. A bűnözőktől. Legyen az cigánybűnöző vagy politikai bűnöző - egyremegy: börtönben a helye. Kinek KELL félnie a Jobbiktól? Annak, akitől az embereknek kell félnie...

Nagy lehetőség nem áll a Jobbik előtt továbbra sem - sajnos. Viszont új kor jött el a választásokkal mindenképp. A Jobbik beleláthat olyan ügyekbe, amikről eddig sejtése volt. Én azt a szerepet képzelem el a Jobbik részéről, hogy a kontroll lesz a kormány felett. Igen, még 2/3-os többséggel is legyen a Fidesznek félnivalója, hogy a nép elé kerül az is, aminek elképzelésük szerint nem kéne.

2010. ápr. 13. 10:04
 10/19 anonim ***** válasza:

Speciel azon vagyok,de hülyének néznek az emberek,ha azt javaslom nekik,hogy dolgozni kellene ha azt akarják,hogy elöbbre jussanak.

A gyülölölködésről meg annyít:ha nekem jött azzal valaki,hogy így náci meg úgy,egyszerűen megkérdeztem azt,amit tőled most fogok kérdező:

Mit szólnál ahhoz ha a mindkét szomszédodban roma család lakna.Örülnél?Mert ha nem,akkor nincs miről beszélni veled a továbbiakban.....

2010. ápr. 13. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!