Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg jobban élünk mint a...

Tényleg jobban élünk mint a Fidesz előtt?

Figyelt kérdés
A véleményekre vagyok kíváncsi.

2016. jún. 17. 12:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
A Mészáros Lőrinc biztosan! Nem hiszem, hogy napi 42.000.000,-Ftot tudott félretenni a Fidesz előtt!
2016. jún. 17. 12:33
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Hát én biztos nem.
2016. jún. 17. 12:33
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vagyok ellene a rezsicsökkentésüknek. Persze attól nem lettem gazdagabb ha a nemzet gázszerelőjének 93 ezer Ft-os az órabére (ma már több is lehet), Vajna meg 11 500 Ft-ot keres percenként akkor is ha alszik.
2016. jún. 17. 12:34
 4/21 anonim ***** válasza:
6%

Még nem egészen élünk jól de ez inkább Fletóék miatt van hiszen tönkre tették az országot.

Nem tökéletes az Orbán-kormány sem de klasszisokkal jobb mint az MSZP.

Lásd például rezsicsökkentés vagy a devizahiteleseken való segítés.

Nem tökéletes a Fidesz de jobbak mint a balos rablóbanda.

2016. jún. 17. 12:45
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Én eleinte jobban éltem. Vagy legalábbis nem rosszabbul. Ez '11-12 eleje volt. Aztán minden elkezdett romlani. Ma már rosszabbul élek, mint 10 éve, holott akkor sem volt valami fényes a helyzetem.

A véleményem az, hogy az elején még megpróbáltak úgy tenni, mintha számítanánk, aztán rájöttek, hogy az emberek max hőbörögnek, tüntetnek egyet-kettőt ha valami nem úgy alakul, de semmi más nem fog történni és azóta szabadon rabolják szét az országot. Azóta már csak a beszédeikben gondolnak ránk, de még a szemünket is kilopnák ha tehetnék.

2016. jún. 17. 12:49
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ ki, a szegények szegényebbek a gazdagok gazdagabbak és ez nem holmi ócska duma, 2007-óta a társadalom leggazdagabb egynedegyének nőtt érdemben a bevétele, a felső-középosztályé stagnál, az alsó középosztály és a szegény réteg meg szegényebb lett mint akkor volt.

A gazdasági világválság -amit valamiért mindig elfelejtenek, ha az MSZP-t kell becsmérelni- 2008-tól egész 2013-ig húzta le majd kényszerítette stagnálásra az ország gazdaságát. Aztóa együtt a többi európai országgal mi is megindultunk felfelé, csak hála a Fidesz hibás adópolitikájának ez szépne nyitja is a vagyoni ollót az egyes társadalmi rétegek közt. Egyébként amíg a nyugati multik mint a Mercedes ide hozzák a beruházásaikat meg az EU kitömi pénzzel a gazdaságunkat nincs is baj, de döbbenetes látni, hogy idén azért tűnt el a GDP növekedésünk mert pár hónapra visszafogta a termelést az Audi meg már föléltük az uniós pénzeket és a következő adag csak jövőre jön, azt ezek ellen szabadságharcolunk meg üzenünk Brüsszelnek, ja tényleg üzenni kéne, "Bácsik adjatok még egy kis pénzt"

2016. jún. 17. 12:55
 7/21 anonim ***** válasza:
6%
Mi mondjuk meg neked, hogy te jobban élsz-e? :D
2016. jún. 17. 12:56
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Én semmivel sem élek jobban amióta orbán kormányoz, de azt látom hogy a fideszes politikusok és a hozzájuk közel állók szinte kivétel nélkül milliárdos vagyonokra tettek szert az elmúlt hat év során.

Pont most olvasom hogy ez a rogán gyerek is elég kapzsi módon harácsolta össze a vagyonát, bírósági eljárás folyik ellene de nemnagyon akaródzik megjelenni a szembesítésen.

Mondjuk elég ciki is lesz amikor az alvilági bűnöző a szemébe mondja hogy együtt üzleteltek az önkormányzat tulajdonába lévő ingatlanokkal.

És nem ő az egyetlen akiről ilyen súlyos vádak keringenek már most is, milesz ha kikerülnek a hatalomból és nemlesz aki védje őket a háttérből?

Ezekhez képest az MSZP kismiska.

2016. jún. 17. 13:23
 9/21 anonim ***** válasza:
2016. jún. 17. 13:24
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem élünk jobban. Hiába mondják, hogy jobban teljesítünk. Valamiben biztos....csak én még nem vettem észre. Az emberek hajlamosak elhinni a propagandát. Holott gyilkosságok, bűnözés, szegénység ugyanolyan arányban van jelen mint az előtt. A közbiztonság se javult, az egészségügy romlott, az oktatásügy percei meg vannak számlálva, a munkaüg továbbra se jó. Se rendes ellátás, se rendes tanulási, vagy bármilyen tanulási lehetőség nincs, sőt, továbbra sincs munkahely, vagy ha úgy tetszik továbbra se tudsz elhelyezkedni, legfeljebb gyárban vagy ilyesmi. Nem élünk jobban. Ez az eredménye ha ez az okos magyar nép megmakacsolja magát és nem hajlandó másra szavazni... . Plusz balra már megse gondolja, inkább él így. Ez a probléma. És a korrupcióról nem is beszéltünk még akkor....

Szóval inkább vsszamentünk , mint hogy jobban élnénk

2016. jún. 17. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!