Családottak a liberálisok, hogy a magyarok legyűrték az osztrákokat?
Én sem vagyok egy nagy football rajongó, de büszke vagyok a sikerre.
A 444-en, egyéb liberális szellemiségű és olvasóközönségű portál tele volt olyan kommentekkel, ahol az osztrákoknak szúrkolnak.
(Ezek után merje valaki azt állítani,hogy a liberális nem egyenlő az internacionalistával, magyarellenessel.)
Meg, hogy "toleráns nemzet nyerjen, ne egy migránsgyűlölő autokrácia".
Ez volt a legjobb komment.
Hülye vagy, kérdező! Rengeteg liberális szurkolt a magyaroknak tegnap.
Minek kell politizálni a tegnapi győzelemmel kapcsolatban, meg libsizni? Akik az osztrákoknak szurkoltak magyar létükre, azok nem igazi liberálisok, hanem idióták. És nem minden liberális magyarellenes.
Ha osztrák az illető, akkor nem idióta, ha az osztrákoknak szurkol.
De egy értelmes magyar (bár ez az összes nemzetiségre igaz) ember miért szurkolna a saját válogatottja ellen?
22.03
mert az öccse, szeretője, kedvenc játékosa a másik csapatban játszik? mert Ausztriában élt évekig? mert rájuk fogadott? tényleg semmilyen esetet nem tudsz elképzelni, azon kívül hogy idióta?
Én egyszerűen rühellem az olyan embereket,akik csak azért néznek egy sportot,hogy a saját nemzetüknek szurkoljamak...
Azok az emberek nem is magáért a sportért követik a dolgot.
Én egyéni sportokat szeretem,és nem nemzeteknek,hanem játékosoknak szurkolok,és a élvezem az adott sportot nézni,tehát olyan mérkőzést is megnézek,ahol két számomra nem szimpatikus játékos játszik egymás ellen..
Na jól van gyerekek, nem kell játszani a hülyét.
Mibe hogy az osztrák szurkolók tegnap már izlandi szurkolók voltak?Jövőhéten meg portugálok lesznek.
Ilyen ez a magyargyűlölet, de nem baj, mert az első meccs fáj nekik, a tegnapi megint, mert egy ilyen bíró mellett is hoztuk a döntetlent.
Szal...:)
"Én egyszerűen rühellem az olyan embereket,akik csak azért néznek egy sportot,hogy a saját nemzetüknek szurkoljamak...
Azok az emberek nem is magáért a sportért követik a dolgot."
Örülök, hogy leesett. Ez így van. Engem alapjáraton nem érdekelne a foci, egyedül az országom miatt nézem az EB-t, és nem én vagyok az egyetlen ilyen ember. Több, mint 4 millió magyar nézte a meccseket, és szurkolt. Milliók követik az EB-t úgy, hogy talán sosem szerették a focit. Ha neked ez rühellendő, akkor te vagy az álszent. Szurkolj inkább Portugáliának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!