Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Családottak a liberálisok,...

Családottak a liberálisok, hogy a magyarok legyűrték az osztrákokat?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok egy nagy football rajongó, de büszke vagyok a sikerre.

A 444-en, egyéb liberális szellemiségű és olvasóközönségű portál tele volt olyan kommentekkel, ahol az osztrákoknak szúrkolnak.

(Ezek után merje valaki azt állítani,hogy a liberális nem egyenlő az internacionalistával, magyarellenessel.)

Meg, hogy "toleráns nemzet nyerjen, ne egy migránsgyűlölő autokrácia".

Ez volt a legjobb komment.

2016. jún. 15. 07:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Hülye vagy, kérdező! Rengeteg liberális szurkolt a magyaroknak tegnap.

Minek kell politizálni a tegnapi győzelemmel kapcsolatban, meg libsizni? Akik az osztrákoknak szurkoltak magyar létükre, azok nem igazi liberálisok, hanem idióták. És nem minden liberális magyarellenes.

2016. jún. 15. 20:44
 32/41 anonim ***** válasza:
36%
Na megint itt egy okostojás, aki szerint aki másnak szurkol az egy idióta.
2016. jún. 15. 21:27
 33/41 anonim ***** válasza:

Ha osztrák az illető, akkor nem idióta, ha az osztrákoknak szurkol.

De egy értelmes magyar (bár ez az összes nemzetiségre igaz) ember miért szurkolna a saját válogatottja ellen?

2016. jún. 15. 22:03
 34/41 tetro ***** válasza:

22.03

mert az öccse, szeretője, kedvenc játékosa a másik csapatban játszik? mert Ausztriában élt évekig? mert rájuk fogadott? tényleg semmilyen esetet nem tudsz elképzelni, azon kívül hogy idióta?

2016. jún. 15. 22:07
 35/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,bár nyilván vannak köztük olyanok,akik a magyar válogatott elleni szurkolással jelzik Orbán és Fidesz-ellenességüket.Talán ezért nem kellett volna ennyire belevinni a sportba a politikát.Én egyébként végigszurkoltam a meccset és a továbbiakban is ezt tervezem.Nekem valahogy nem megy a magyar válogatott elleni szurkolás,semmilyen sportágban.Igaz,nem is sorolom magam a liberálisok közé.Viszont a "stadionmániával" kicsit tele a hócipőm,az olimpia-rendezést meg kimondottan ellenzem.Akkor engem most hová sorolsz politikailag?
2016. jún. 15. 22:53
 36/41 anonim ***** válasza:
92%
Az ellenszurkolás talán inkább a fidesznek és a stadionépítési hullám ellen szólt...
2016. jún. 16. 05:40
 37/41 anonim ***** válasza:
48%
Liberális vagyok, és nem vagyok se csalódott, se boldog a meccs eredményétől, amit egyébként nem is néztem. Nem érdekel a foci.
2016. jún. 18. 16:14
 38/41 anonim ***** válasza:
38%

Én egyszerűen rühellem az olyan embereket,akik csak azért néznek egy sportot,hogy a saját nemzetüknek szurkoljamak...

Azok az emberek nem is magáért a sportért követik a dolgot.

Én egyéni sportokat szeretem,és nem nemzeteknek,hanem játékosoknak szurkolok,és a élvezem az adott sportot nézni,tehát olyan mérkőzést is megnézek,ahol két számomra nem szimpatikus játékos játszik egymás ellen..

2016. jún. 19. 07:51
 39/41 anonim ***** válasza:
58%

Na jól van gyerekek, nem kell játszani a hülyét.

Mibe hogy az osztrák szurkolók tegnap már izlandi szurkolók voltak?Jövőhéten meg portugálok lesznek.

Ilyen ez a magyargyűlölet, de nem baj, mert az első meccs fáj nekik, a tegnapi megint, mert egy ilyen bíró mellett is hoztuk a döntetlent.

Szal...:)

2016. jún. 19. 09:16
 40/41 anonim ***** válasza:

"Én egyszerűen rühellem az olyan embereket,akik csak azért néznek egy sportot,hogy a saját nemzetüknek szurkoljamak...

Azok az emberek nem is magáért a sportért követik a dolgot."

Örülök, hogy leesett. Ez így van. Engem alapjáraton nem érdekelne a foci, egyedül az országom miatt nézem az EB-t, és nem én vagyok az egyetlen ilyen ember. Több, mint 4 millió magyar nézte a meccseket, és szurkolt. Milliók követik az EB-t úgy, hogy talán sosem szerették a focit. Ha neked ez rühellendő, akkor te vagy az álszent. Szurkolj inkább Portugáliának.

2016. jún. 19. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!