Családottak a liberálisok, hogy a magyarok legyűrték az osztrákokat?
Én sem vagyok egy nagy football rajongó, de büszke vagyok a sikerre.
A 444-en, egyéb liberális szellemiségű és olvasóközönségű portál tele volt olyan kommentekkel, ahol az osztrákoknak szúrkolnak.
(Ezek után merje valaki azt állítani,hogy a liberális nem egyenlő az internacionalistával, magyarellenessel.)
Meg, hogy "toleráns nemzet nyerjen, ne egy migránsgyűlölő autokrácia".
Ez volt a legjobb komment.
"Miért van az, hogy az összes liberálisozó valójában mást sem csinál mint az úgymond szélsőlibsi oldalakat olvasgatja?"
Mert veletek ellentétben mi igyekszünk többfelől, több nézőpontból tájékozódni, hogy objektíven láthassuk a valóságot.
"Mert veletek ellentétben mi igyekszünk többfelől, több nézőpontból tájékozódni, hogy objektíven láthassuk a valóságot."
Két magyar megy a sivatagban, az egyik szélsőjobbos a másik nem, megszólal a jobbos gyerek:
- Te én úgy unom a libsik nyálverését az ilyen 444 meg más oldalakon.
- Akkor minek olvasod őket?
- Mert veletek ellentétben mi tájékozott és objektív állampolgárok vagyunk!
Ez a vicc kész, ez már mehet is nyomtatásba! :-D
13.26
azt azért nehéz objektivitásnak nevezni, ha valaki igazolhatatlan forrásokból lévő információkat kétség nélkül befogad, mert azok egyeznek a világnézetével, a többi a világába nem illeszthető médiumot meg csak azért elolvassa, hogy köpködhessen... :D
#27 Pedig ez jellemző rátok, libsikre :)
"ha valaki igazolhatatlan forrásokból lévő információkat kétség nélkül befogad, mert azok egyeznek a világnézetével" - 444.hu
"a többi a világába nem illeszthető médiumot meg csak azért elolvassa, hogy köpködhessen..." - kuruc.info
Mondjuk én 444-et nem olvasok, mert egyrészt szökőévente egyszer írnak igazat rajta, másrészt gyomorforgatóan magyarellenes, de origóra minden nap felnézek, és elolvasom a híreket liberális nézőpontból is.
13.35
segítek hogy értsd.
a 444.hu például egy létezi, impresszummal rendelkező valódi médium, ami mögött valós cég áll.
a kuruc.info meg egy blog. abból is a rosszabb fajta.
úgy tudsz különbséget tenni a kettő között, hogy amikor a 444 hazudik valamit, simán beperelheted. tedd meg nyugodtan. a kuruc meg akár a címedet nevedet is kiírhatja azzal, hogy szűz lányok vérét iszod, és verjenek téged agyon, akkor se tehetsz ellene semmit.
így már érted?
"Miért is vártam, hogy egy libsi megértse, mi az az objektív tájékozódás... :)"
Mi meg miért is várjuk, hogy megértsd, hogy bárki, aki objetív az nem libsizik állandóan...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!