Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Családottak a liberálisok,...

Családottak a liberálisok, hogy a magyarok legyűrték az osztrákokat?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok egy nagy football rajongó, de büszke vagyok a sikerre.

A 444-en, egyéb liberális szellemiségű és olvasóközönségű portál tele volt olyan kommentekkel, ahol az osztrákoknak szúrkolnak.

(Ezek után merje valaki azt állítani,hogy a liberális nem egyenlő az internacionalistával, magyarellenessel.)

Meg, hogy "toleráns nemzet nyerjen, ne egy migránsgyűlölő autokrácia".

Ez volt a legjobb komment.

2016. jún. 15. 07:03
1 2 3 4 5
 21/41 tetro ***** válasza:
49%
ha engem egyáltalán nem érdekel a foci, mert szerintem dögunalom, akkor lipsi vagyok vagy/és hazaáruló?
2016. jún. 15. 11:55
 22/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem egy elütésen lovagol, ugyanis a "lipsi" szó kétszer is szerepelt a szövegben, vagyis ez nyilvánvalóan szándékos, bár nem értem, mire jó. Nem baj, ügyesek volt tegnap Stréber Zoltán, jó gyerek ez a Stréber.
2016. jún. 15. 12:40
 23/41 anonim ***** válasza:
21%

"Miért van az, hogy az összes liberálisozó valójában mást sem csinál mint az úgymond szélsőlibsi oldalakat olvasgatja?"

Mert veletek ellentétben mi igyekszünk többfelől, több nézőpontból tájékozódni, hogy objektíven láthassuk a valóságot.

2016. jún. 15. 12:52
 24/41 anonim ***** válasza:
68%

"Mert veletek ellentétben mi igyekszünk többfelől, több nézőpontból tájékozódni, hogy objektíven láthassuk a valóságot."

Két magyar megy a sivatagban, az egyik szélsőjobbos a másik nem, megszólal a jobbos gyerek:

- Te én úgy unom a libsik nyálverését az ilyen 444 meg más oldalakon.

- Akkor minek olvasod őket?

- Mert veletek ellentétben mi tájékozott és objektív állampolgárok vagyunk!

Ez a vicc kész, ez már mehet is nyomtatásba! :-D

2016. jún. 15. 13:20
 25/41 anonim ***** válasza:
27%
Miért is vártam, hogy egy libsi megértse, mi az az objektív tájékozódás... :)
2016. jún. 15. 13:26
 26/41 tetro ***** válasza:
61%

13.26

azt azért nehéz objektivitásnak nevezni, ha valaki igazolhatatlan forrásokból lévő információkat kétség nélkül befogad, mert azok egyeznek a világnézetével, a többi a világába nem illeszthető médiumot meg csak azért elolvassa, hogy köpködhessen... :D

2016. jún. 15. 13:29
 27/41 anonim ***** válasza:

#27 Pedig ez jellemző rátok, libsikre :)

"ha valaki igazolhatatlan forrásokból lévő információkat kétség nélkül befogad, mert azok egyeznek a világnézetével" - 444.hu

"a többi a világába nem illeszthető médiumot meg csak azért elolvassa, hogy köpködhessen..." - kuruc.info

Mondjuk én 444-et nem olvasok, mert egyrészt szökőévente egyszer írnak igazat rajta, másrészt gyomorforgatóan magyarellenes, de origóra minden nap felnézek, és elolvasom a híreket liberális nézőpontból is.

2016. jún. 15. 13:35
 28/41 tetro ***** válasza:
85%

13.35

segítek hogy értsd.

a 444.hu például egy létezi, impresszummal rendelkező valódi médium, ami mögött valós cég áll.

a kuruc.info meg egy blog. abból is a rosszabb fajta.

úgy tudsz különbséget tenni a kettő között, hogy amikor a 444 hazudik valamit, simán beperelheted. tedd meg nyugodtan. a kuruc meg akár a címedet nevedet is kiírhatja azzal, hogy szűz lányok vérét iszod, és verjenek téged agyon, akkor se tehetsz ellene semmit.

így már érted?

2016. jún. 15. 13:40
 29/41 anonim ***** válasza:
11%
Savanyú a szőlő mi, hogy nem a magyarok buktak? :D
2016. jún. 15. 13:47
 30/41 anonim ***** válasza:

"Miért is vártam, hogy egy libsi megértse, mi az az objektív tájékozódás... :)"

Mi meg miért is várjuk, hogy megértsd, hogy bárki, aki objetív az nem libsizik állandóan...:)

2016. jún. 15. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!