Azért, mert nem értek egyet a kormánnyal miért szid a magyarok többsége azzal, hogy hazaáruló kommunista?
Nem vallom magam egy politikai szakértőnek,sem gazdasági elemzőnek,azonban a családom és a saját bőrömön is azt tapasztalom,hogy ez a kormány valamiért nem a szegényeket és a középosztálybelieket szolgálja.
Ilyenekkel,hogy a stadionokra költött pénzek esetleg jobb helyen is lehetnének már nem is érvelek,mert valamiért senki nem foglalkozik velük.
Azonban amikor azt látom,hogy a nyugdíjasok sírva imádkoznak Orbán Viktorért,az egekbe magasztalják és azt állítják,hogy minden fiatal aki külföldön próbál szerencsét(pl:Én) az hazaáruló,na az mellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Ilyenkor azzal jönnek,hogy akinek nem tetszik,hogy ilyen ütemben fejlődik az ország,hogy megvédjük a kultúránkat a migráns hordától,és hogy 2010 óta ipari forradalom van itthon,és hogy ekkora fejlődés van, az egy cionista,balnáci,"Gyurcsótány-seggnyaló" zsidóbérenc, EU párti,hazaáruló mocskos elvtárs.
Csak ezeket a jelzőket említem,mert ezeket kb mind megkaptam,és hogy rohadjak meg ott ahol vagyok,mert nem munkálkodom egy szebb Magyarországért.
Nem értem miért ilyen a magyarság többsége.
Ismerek olyat,aki a devizahitele miatt ment ki,feleségét és a 2 éves gyerekét hátrahagyva annak reményében,hogy annak a gyereknek ne kelljen nélkülöznie,mert itthon szakmával és 7 év tapasztalattal 80 ezer forintot ígérnének neki.
A kérdés nem provokatív,inkább érdeklődöm,hogy Ti ezt hogy gondoljátok?
Túrórudi2
Igen, pont a hozzád hasonlókról beszél a kérdező is, akik valami alternatív dimenzióban élnek, mert nem bírnak szembenézni a valósággal.
Én a valóságban élek, méghozzá itthon.
A kérdező szerint sokan gondolják még úgy, ahogy én. Szerintem is.
Őt pedig egyáltalán nem azért komcsizzák/hazaárulózzák, mert kiment több pénzért dolgozni, ez is kezd nyilvánvalóvá válni.
Mint ahogy az is, hogy állításával ellentétben a kérdés provokatív. :)
Angliában élek. Sajnos nem tudtam fizetni egyik egyetemet sem, 3 nyelvvizsgám és emelt szintű érettségim sem volt amivel államira bekerülhettem volna. Elmentem tehát dolgozni,de 70 ezerből nem tudtam semmi alapot sem biztosítani az életemnek 22 évesen,és a szüleim sem úgy állnak anyagilag,hogy eltartsanak,vagy életem végéig a nyakukon éljek.
Ez vezetett a kimenetelhez.
Nem olyan rég történt. 2013-ban. Ekkor már régóta a Fidesz volt hatalmon,így nem értem,miért vonod kétségbe,hogy Én esetleg másik Magyarországon éltem volna.
Senkit sem provokálok. Ha annak tűnik is,szeretném tisztázni,hogy távol áll ez tőlem. Tiszteletben tartom mindenki álláspontját, elvégre demokrácia van. A kérdés azzal indult,hogy a többség miért nem tiszteli az enyémet?
Ha a rosszindulat és az irigység vezérelne szidhatnám azokat,akik sikeresen bekerültek az egyetemekre,vagy akik megállják helyüket becsülettel itthon,Én mégis tisztelem őket,és bízom benne,hogy idővel szebbé változtatják az országot,hisz nekem is érdekem.Itt él a családom,a barátaim, egy nap majd Én is újra.
Aki ilyeneket mond nekem,az miért nem teszi ezt fordítva?
Ez érdekel.
Szerinte pont a nacionalizmus egyenlő a kommunizmussal.
Mindent a népért,a nép nevében,mindenki legyen egyforma és szolgálja a királyt...
Beleszólunk az életedbe,megmondjuk hogyan élj.
Szerintemez teljesen kommunizmus társadalmi felfogás egy kis feudalizmussal megfűszerezve,aki gazdag az még többet kap,mint eddig,aki meg szegény,azt még jobban kifosztják.
Közben elvárják,hogy ugyanolyan dolgokat vigyél véghez,mint azok akik 20szor olyan életszínvonalon élnek,de fizettséget ne várj érte..
"Nem a szegényeket [...] szolgálja"
Miért is kéne a naplopó csürhe előtt hajbókolni? Egyék meg, amit főztek.
Nem volt emelt érettségid, de egyetemre akartál menni? Hol élsz te?
Utolsó, a gazdag nem kap több pénzt, hanem tanult, és így most van munkája, ebből kifolyólag pénzt is keres. Az meg nem hiba, hogy a naplopó csürhe nem kap ingyen pénzt.
Tudod; nem is értem, hogy miért érdekel téged, hogy mások hogyan gondolják.
Nem akarsz dolgozni Mo-ért, kormány ide vagy oda. Más országba fekteted a Mo-tól kapott egészséges -fizikai- ember mivoltodat, más ország jövőjéért dolgozol.
De azért neked a 3 év a jelenlegi kormány munkájából "már rég" volt. Mit lehet 3 év alatt csinálni, főleg mínuszból?
A devizahiteles hasznot remélt -még ha be is csapták-, és túl sok kockázatot vállalt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!