Hogy fog megerősödni az MSZP, ha "kihalnak" a nyugdíjasok?
Figyelt kérdés
mert szinte mindenki azt mondja, hogy 2014-re meg fog erősödni.2010. ápr. 12. 18:12
1/9 A kérdező kommentje:
úgy értem a mostani nyugdíjasok, akik még éltek a rendszerváltás előtt meg Orbán idejében.
2010. ápr. 12. 18:12
2/9 anonim válasza:
eltűnik szerintem
lehet nem lesz baloldal ha nem szerveződik egy új baloldali párt
3/9 anonim válasza:
nyugdíjasok a fideszre szavaznak
5/9 anonim válasza:
Nem tudom. Ha a FIDESZ be csalodnak majd az emberek és nem lesz válság és államcsöd akkor a FIDESZ-esek nagyvalószinuséggel visszamennek az MSZP-hez
6/9 anonim válasza:
Ha a mostani nyugdíjasok, meg a bolsevik maffiózók kihalnak, az MSZP el fog tűnni, mivel a Kádár-rendszer maradéka.
7/9 anonim válasza:
Az MSZP el fog tűnni, de valami más párt lesz helyette, ami kevésbé baloldali, de mégis inkább bal, mint jobb. Ki tudja, talán majd valamikor az LMP veszi át a helyét. Azzal végül is nagy gond nem is lenne. Igaz, hogy most az MSZP az életbe nem tudná elkormányozni az országot, mert semmi szakemberük nincs, de vannak jó elképzeléseik.
8/9 anonim válasza:
Sry, azt akartam írni, hogy az LMP jelenleg nem tudná elkormányozni az országot.
9/9 anonim válasza:
csak attól mentsen meg minket az Isten, hogy az LMP kormányozzon. oppardon, lehet, ez alatt a 4 év alatt majd meg kell változtatni a nevüket is, mert jó esélyt látok rá, h bebizonyítják, h tőlük sem lesz más a politika... a politika sosem lesz más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!