Egyetértesz velem ebben? Szerinted?
Szerintem több Jobbik-szimpatizáns van, mint MSZP-szimpatizáns, két okból is:
-sok embert lefizettek, vagy hasonló érdekből mentek el szavazni az MSZP-re
-még többen azért szavaztak csak az MSZP-re, hogy ne legyen fidesz 2/3 (mert ugye így eloszlik a %), pedig utálják a szocikat mint a sz@rt
Szerintetek?
Nálam 2. a jobbik, még ha nem is kapott annyi szavazatot :)
valasztas.hu
szerintem a jobbik a 3.
Nehéz belátni,hogy csak ennyi van a Jobbikban?:)
Ennyi.Érted?Nem kell gyártani az elméleteidet,mert úgy ahogy vannak hülyeség.Gondolkodj reálisan,ha tudsz.Ennyi a befogadóképessége a Jobbik féle propagandának.Kész.
Természetesen ezzel a kérdéssel csak azt akarom mondani, hogy a jobbik elveivel többen egyetértenek, mint a szocikkal.
Egyébként igen, tudom hogy az MSZP szavazótáborának nagy része nyugdíjas. De ők úgyis egyre kevesebben lesznek, 2014-ben a parlamentbe jutásért fog küzdeni az MSZP. Ha most nem jött be az "új jelölt, új program" duma, akkor se fog :)
3. válaszoló úgy látom nem olvasta el mit írtam a kérdésbe
5. válaszoló: lehet hogy így van, lehet hogy nem. Ezen az oldalon is rengetegen írták hogy csak azért szavaznak az MSZP-re, hogy ne legyen fidesz 2/3. És nem kell félreértened engem, én mindig is tudtam hogy max 20%ot érhet el a jobbik. Nem vagyok csalódott egyáltalán. Csupán szeretném felhívni erre az emberek figyelmét, hogy ne kereseredjenek el, (jóeséllyel)megelőztük a szocikat :)
Nah...
Megszólalt a 30%-os kis okos zsidópárti barátunk.
Igazán lehúzhatnád magad a budin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!