Most, hogy nyert a magyar válogatott Orbán vérszemet fog kapni és még több pénzünket herdálja el focira?
23: mert szerinted van olyan, aki nem lop?
nem mindegy, hogy a fidesz vagy az mszp, vagy x vagy y párt lop?
a te életed nem fog megváltozni, akárki is van kormányon
"Most, hogy nyert a magyar válogatott Orbán vérszemet fog kapni és még több pénzünket herdálja el focira?"
Igen. És te meg rákban fogsz meghalni emiatt.
Ennek teljesen lényegtelen, hogy nyerünk vagy veszítünk.
Ha nyerünk, akkor az arra bizonyíték, hogy a stadionok javítják a foci minőségét és még ennél is több kell, ha meg veszítünk, akkor az meg csak azt bizonyítja, hogy még mindig nincs elég stadion, még több kell a győzelemhez.
Mindenképp buktára jön ki. :D
Én attól függetlenül örülök neki, hogy a magyarok nyertek, még ha a fidex sok hülyeségre szórja a pénzt, a sok ballib meg csak ilyenkor is nyivákol kínjában. :D
Ja, egyébként nem bírom a focit!
Savanyú a szőlő?
"A tornára való kijutással már így is hatalmas, 2,4 milliárd forintos rajtpénzt utalt át az UEFA, innentől kezdve pedig minden pontszerzésnek jelentősége van: győzelmenként ugyanis 1 millió euró, azaz 300 millió forintot kapnak a csapatok. Ez annyit jelent, hogy esetlegesen három csoportgyőzelem esetén közel újabb 1 milliárd forintot kaparnának össze Dzsudzsákék!"
Amit most látsz az EB, az nem csak a pénzről szól, de pénzben is kifizetődik.
Én még soha nem láttam magyar embereket magyar sikernek ünnepelni mint ma. Az egész városban mindenki egymást ölelgette. És Magygarország nevét skandálta, egyesek ledermedve bambultak maguk elé azzal, hogy "én még mindig nem hiszem el, hogy erre képesek voltunk."
Igen ez arról szól, hogy képesek vagyunk nagy dolgokat megtenni, csak hinni kell magunkban, és bele kell vágnunk.
A mai napnak ez a leckéje minden magyar számára. Senkinek ne hidd el, hogy nem vagyunk képesek nagy dolgokra! Mert azok vagyunk, Te is, én is, csak akarnunk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!