Most, hogy nyert a magyar válogatott Orbán vérszemet fog kapni és még több pénzünket herdálja el focira?
Amúgy meg a Fidesz és Viktor nem a válogatottba nyomja a pénzt, hanem a klubfociba, Fradi, Puskás Akadémia, Videoton, Mtk, stb. nyilván hogy a nagy részét lenyúlja.
A válogatottnak ehhez nem sok köze van, főleg hogy a keret jó része külföldi csapatnál játszik és ott kapja a fizetését..
"9-es? A válogatottban hány nem magyar játékos van? Nem érdekel a foci, de erre kíváncsi lennék. Ha már felsőbbrendűek a magyarok."
Egészen pontosan 0.
Egyébként nehogy már valaki attól legyen gyökér, hogy érdekli egy sport, agyhalottak!
Nem érdekel titeket a hazátok sikere? Arra vártatok, hogy elmondhassátok igazatok volt és szar a magyar foci?
Szánalmasak vagytok! Azt hiszitek csak a magyarok ilyen "idióták", hogy szurkolnak a saját nemzetüknek? Megnyugtatlak, hogy nem mindenhol így van és szerencsére kisebbségben vannak az olyan megszomorodott antiszociális nyomorékok, mint akik az interneten várják, hogy fikázhassák hazájukat..szánalmas
Miért nem lehet csak simán örülni ennek a váratlan győzelemnek?
Én örülök, pedig nem is szeretem a focit :)
"Miért nem lehet csak simán örülni ennek a váratlan győzelemnek?"
Olvasd el a kérdést és megtudod.
21: mert gondolod, hogy egyébként te kapnád meg azt a pénzt? :) hát nem
minek politizálni mindig? Attól semmi sem lesz jobb. Éld az életed. Mindegyik párt ilyen, úgyhogy kár velük foglalkozni.
"21: mert gondolod, hogy egyébként te kapnád meg azt a pénzt? :) hát nem"
Okos fiú, ha nem lopnának annyit, akkor kevesebb adó is elég lenne és akkor igen, lényegében te, én és en bloc mi mindannyian kapnánk meg azt a pénzt azzal, hogy a zsebünkben hagyják!
De ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miért szólsz bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!