Kicsinálja a Fidesz a dolgozó embereket teljesen. Lehet hogy 4 évig 1 Ft béremelés sem lesz?
Miért kommunista vezetőid nagyon emelték?
Kedves kérdező, irány az elmegyógy.
Lehet szidni a gyurcsányt, (igazságtartalommal!!!!!) de egyvalamiben igaza volt: nem tetszik el lehet menni, nyitva a határ! A Magyar lakosság jelentős hányada kinyilvánította a véleményét: tetszik - nem tetszik Fidesz kormányzást akar. Nem kér sem az Mszp-ből, se a Jobbikból. Ha nem tetszik el kell menni! És érzem magam legalább annyira Magyarnak, mint a Jobbikosok! Én teszek az országért! Nem minimálbéres - munkanélküli segélyezett - léhűtő ember vagyok.
Lehet szidni, nem zavar. Úgysem olvasom el!
Az hagyján,hogy nem emeli,de a minimálbért is meg fogja adóztatni.
Persze bevágja majd a családi adózást,amit
1:a kiskeresetűek nem fognak tudni kihasználni.
2:akinek nincs gyereke szintén szívni fog..ráadásul ha komolyan elgondolkodik be se mer vállalni gyereket a semmire.Jó kis ördögi kör!
Ja egy jó hír:újra fogja indítani a lakáshutelezést,tehát eladósódni örök életre,majd a lakást elveszíteni,a hitelt tovább fizetni lehet majd továbbra is!Egészségetekre!
Mi köze van a Fidesznek a béremelésedhez ? A Fidesznél állsz alkalmazásban ?
A munkáltatónak azt csinál a megtermelt profittal amit akar. Ha nem kapsz fizetésemelést az nem jelenti, hogy nem volt profit. Csak a tulajnak kellett a pénz a karibi nyaralásra. Te meg úgy is robotolsz, akkor minek adjon többet.
Ha multinál dolgozol az meg lazán kiviszi a profitot az országból. Egyetlen multi sem olyan hülye, hogy veszteséget termeljen.
Te meg úgy is robotolsz ....
Az előző fidesz kormány azt mondta, hogy aki dolgozik és gyermeket nevel, annak hagyjuk ott a pénzt adókedvezmény formájában. A lumpen proletár meg menjen sorba állni a gyereknevelési támogatásért és bizonyítsa be, hogy nem a kocsmába viszi a támogatást.
Aztán jöttek a szocik. Azt mondták, hogy nem vagyok elég felnőtt és felelős, ezért elvették az adókedvezményem, mert majd ők szétosztják. Hát ebből sajnos nekem nem jutott mert a lumpen proletárnak jogai vannak és nem lehet rajta számon kérni semmit csak a zsebébe kell tenni a pénzt.
Szeretnék ismét felnőtt független ember lenni, nem kérek az elmúlt 8 év gondoskodásából.
Aztán a minimálbért ki is állapítja meg?
Egyébként gondolom te a fidesznél állsz alkalmazásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!