Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tette tönkre az ATV -t?...

Ki tette tönkre az ATV -t? Miért nem vizsgálja a média hatóság az ott elhangzó kirekesztő, diszkriminatív kijelentéseket?

Figyelt kérdés
Főleg a bal-liberálisoktól kérdezem, hogy tudja-e valaki, hogy szinte az egyetlen bal,- és liberális tv-t ki tette ennyire tönkre, mi történik a háttérben? Odakapcsoltam, és gyakorlatilag nem hittem a fülemnek: (Vidám vasárnap): Nem két férfi, nem két nő, kizárólag csak férfi, nő, ez képezheti a létezés alapját. Nincs házasság csak férfi és nő között. Gyakorlatilag olyan szinten lettek lenézve a melegek, leszbikusok, biszexuálisok az ATV-n, hogy ha a jobbik tv-t indítana azon nem mennének ilyen műsorok. Vajon, azért van ilyen állapotban az ATV is amiért a baloldal is gyakorlatilag a földön fekszik? Mert kontár, hozzá nem értő, önmagukat arcul köpő emberek szerkesztik a műsorokat? Gyakorlatilag így váltam ma bal-liberális szavazóból hűséges fideszessé, mert attól amit ma láttam hallottam az ATV-n a vidámnak nevezett vasárnapon agymosás tv-ben, attól még igenis a fidesz is jobb! Vajon a média hatóság miért nem vizsgálja és bünteti sza___rrá az ATV-t az ilyen kirekesztést sugárzó műsorok vetítése miatt? Felháborodva és mélységesen csalódva érzem magam. Remélem megszűnik nagyon rövid időn belül a bal és liberális értékeket ilyen szemét módon és aljasan arcul köpő hulladék tv. Kirekesztve, letiporva, megszégyenítve érzek mindenkit aki nem csak férfi és nő házasságában és szerelmében hisz ebben az országban hanem abban, hogy mindenki ugyanolyan értékes!

#műsor #ATV #vasárnap #agymosás #Kálmán Olga #Vidám Vasárnap #megszűnik e már #defektes emberek #liberális jogok lenézése #szemét banda
2016. jún. 12. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Senki. Egy televíziót egy ember nem tud tönkretenni.

A te szöveged fele is diszkriminatívabb, megbélyegzőbb, lenézőbb és kirekesztőbb, mint sok médiafelület együttvéve. A baj már ott kezdődik, hogy te, ha valami nem tetszik, azt rossznak tartod. És mindezt egy műsor alapján. Pedig az az adó eléggé sokszínű. Nem azt mondom, hogy mindenben igaza van, csak azt, sokszínű.

De biztos lesznek még együttérző, fröcsögő, sőt tódító barátaid is még itt.

2016. jún. 12. 15:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, amikor a bal oldalra (...) szavaztam azért tettem mert hittem, hogy egyenlő a szemükben minden magyar állampolgár, mind! Vallják azt a szemléletet, hogy minden ember egyenlőnek születik ebben az országban. Ehhez képest van 1 db adó, egyetlen tv csatorna amiről én naiv azt gondoltam na ők aztán nem, az tuti nem! Ehhez képest a szélsőjobbra se jellemző nézeteket valló műsort sugároz. Kérdem én, hogy ha nem ért a csatorna egyet egy bizonyos nézettel, bizonyos emberek másként gondolkodásának lealázásával, leszólásával, akkor vajon az a csatorna műsorra tűzi majd? Szerintem nem. Műsorra csak olyat tűznek amit szent meggyőződéssel támogatnak is. Ne vicceljünk, még szép! Mindenesetre, hatalmas csalódás.. Nem nem ettől leszek Fideszes, hanem attól, hogy ezt még ők se csinálják, ettől még előttük is elfogadóbb a világ a melegekkel, mint ami ma lement az ATV-n.. Szégyen!
2016. jún. 12. 16:46
 13/14 Pro Patria ***** válasza:

"[...]mert a Tényekben Soros Györgyről orbitális hazugságot híresztelnek, hogy "Üti a feleségét és fojtogatja a szeretőjét"?"

- Függetlenül attól, hogy mi történt, kérdezem tőled: ott is voltál, vagy csupán a személyes elfogultságod mondatja veled, hogy "orbitális hazugság"? Mi alapján állítod fel ebben a témában a valós, és a valótlan minősítéseket?

2016. jún. 12. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:

" csak dühítő, hogy egyesek ebben az országban hogyan mernek nem európaiként gondolkodni ennyire nyilvánosan. "

A helyzet az, hogy a szakállas nő, meg a csapból folyó melegség nem "európaiság", hanem egy szűk politikai kör propagandája.

(Utánuk nézhetsz a "Frankfurti Iskola" címszónál)

Mint utólag kiderült, szavazatgyűjtésre és nézőszámnövelésre nem jó a túl heves melegség erőltetése, mert visszájára sül el.

Eccerű biznisz.

Mióta az ATV mögül kiléptek a nemzetközi liberális támogatók, azóta abból kell megélniük, amit a reklámokon behoznak. És a melegedés negatívan hat.

Kőkemény vadkapitalizmus.

Hvhatjuk liberalizmusnak is abban az értelemben, hogy a saját pénze érdekében mindenki azt teszi, amit jónak lát.

És miért karoljon fel olyan kissebbségeket, akiket a többség nem szaret annyira?

Nem igaz?

2016. jún. 13. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!