Ti, akik az mszp-t siratjátok: MIÉRT?
Figyelt kérdés
Jó volt nektek idáig? Nehezen hiszem el! Annyi botrány, korrupció, aljasság! Nekem a fizum sokkal jobb volt Orbánék alatt, az mszp-sek meg még a kajajegyet is elvették (a szegény tanárembertől). Ti jól éltetek? Mi a foglalkozásotok?2010. ápr. 12. 14:34
1/10 anonim válasza:
Nekem jo volt :D Mindegyikkel eddig :D
2/10 anonim válasza:
Aki aztmondja jó volt az mind tetves cigány (aki segélyekből élt) vagy szlovák zsidó (aki meg a semmiért kapta a milliókat) vagy nigger (aki azér kapta a pénzt mert a tv ben ugrált és majomnak tettette magát, márha tettette). Én a JOBBIK-ot siratom!
3/10 anonim válasza:
Nekem nem volt jobb az Orbán kormány alatt sem. Nem mondom, hogy az MSZP alatt nem voltak problémáim, de véleményem szerint tisztességes kormányzással a mai viszonyok nem oldhatóak meg pár év alatt. Tehát semmi javulást nem várok a FIDESZ-től sem.
4/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt jobb a Fidesz ideje alatt, egygyermekes családanyaként gyakorlatilag semmi támogatást nem kaptam (a 4 évig végig 4000 forint volt a családi pótlék, az MSZP ezt egyből felemelte hatalomra kerülésekor). Szóval én már csak ezért is siratom az MSZP-t.
5/10 anonim válasza:
Ez a kérdés nekem is megfordult a fejemben. Amúgy ha megnézegeted a párt kampányrendezvényeit, jobbára olyan emberekből áll akiknek őgy elmeszesedett az agya, kogy a cipőskanalat nem tudják megkülönböztetni a bejárati ajtótól. Meg persze gondonlom ti is hallottátok ahogy 400Ft-ért megvettek 14 szavazatot, gondolom nem az volt az egyedüli ilyen eset, szóval így csak sikerült leelőzniük a Jobbikot.
6/10 anonim válasza:
Utolsónak: Az utóbbi két évben nem emelte. A Fidesz meg adókedvezményt nyújtott az egy gyerekeseknek is, amit az MSZP elvett.
7/10 anonim válasza:
nem volt jobb, sem most sem 8 évvel ezelőtt.
Viszont becéztek pl. panelprolinak (nem ez a sértés, hanem amit közölni akar vele) és még sok minden más is történt. (ez tényleg csak egy icipici példa)
Persze, mostani, fő szavazóik erre nem emlékezhetnek, mert még gyerekek voltak.
8/10 anonim válasza:
14.55-ösnek
Bocs de nekem még nem meszes az agyam, és cipőkanálon sem akarok kisétálni. Igaz az MSZP rendezvényeire nem megyek el, és túl sokat nem kaptam tőlük, de a FIDESZ-től még ennyit sem várok.
9/10 jamesbond válasza:
Nem az MSZP-t siratom, hanem az országot, a demokráciát, a jogállamot, és a szólásszabadságot. A 30 év alattiaknak fogalmuk sincs arról milyen nem demokráciában élni. Majd most megtudják, és nem fognak tapsolni neki.
10/10 Dávid válasza:
Az MSZP alatt korrupció, válság, munkanélküliség volt.
De ellenezte a tüntetést, a törvénysértést, a gyújtogatást, a kirekesztést. Orbán meg csak mosolygott, amikor a nyomorékká vált rendőrt vitték el a Tv székháztól, de harciasan elítélte a rendőrök "brutális" fellépését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!