Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Álnaiv kérdés, de a kormányt...

Álnaiv kérdés, de a kormányt nem zavarja, hogy még nem is biztos hogy lesz népszavazás?

Figyelt kérdés

A foci EB miatt elkezdtem újra tévét nézni, és láttam a kvóta ellen buzdító reklámokat, amiről majd népszavazhatunk hamarosan.

Apró bibi, hogy még nem biztos, hogy meg lesz tartva, még elbírálás alatt van a kérdés:

[link]

A kormány miért költi olyan reklámkampányra a pénzem, ami lehet hogy tárgytalan, hiszen nem is lesz megtartva a népszavazás? Ha már biztos, hogy meg lesz tartva, akkor mondjuk hogy oké, de így ez szerencsejáték.

2016. jún. 11. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ez egyébként független a népszavazási kérdéstől"

Igen. Beszélnél végre a kérdésről? Is?

Nincs demokrácia? Miért? Csak.

2016. jún. 12. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:

# 11

Most komolyan, ennél nagyobbat már trollkodni nem lehet.

2016. jún. 12. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:

# 8/12 Időpont ma 12:24

"az általad dédelgetett kérdés jelenleg az Alkotmánybíróságon van"

Lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy ki vizsgálja épp felül. Még egyszer: miért költ a kormány egy olyan népszavazás promóciójára, ami lehet hogy meg se lesz tartva? Ez teljesen értelmetlen. Ha lesz népszavazás, akkor nem értelmetlen. Jelenleg még az.

2016. jún. 12. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt annak a válaszolónak címeztem, aki közben megkérdőjelezte, miért írtam le egyáltalán az AB nevét. Csak közben érkezett egy másik komment, így nem volt egyértelmű, bocs.
2016. jún. 12. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
De szinte biztos hogy meg lesz tartva a népszavazás, a jelenlegi felülvizsgálat is csupán egy formalitás
2016. jún. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!