Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nagyon átfogja verni...

A Fidesz nagyon átfogja verni az embereket? Mit csinál, ha ki mennek az utcára, behívja az Eu csendőrséget? Lövet? Lehet hogy durvább lesz mint a Bokros csomag?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ki menne az utcára? Eddig ugyanis a Fidesz vonulgatott, ő meg most kormányoz, tehát nem lesz itt semmiféle balhé, ezen ne aggódj.
2010. ápr. 12. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Újra van remény!Éljen a Fidesz!Nyugi,nem fognak lövöldözni!Ők már kinőttek a durr-durrozásból.
2010. ápr. 12. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Igen!Azt hallottam, a második forduló után, kormányalakítás felszólításával egy időben egy team fogja elkezdeni itt a munkáját, akinek az lesz a feladata,hogy az ilyen kérdések íróját, kommandós módszerekkel eltávolítják közülünk és deportálják Szibériába!Meg azt is hallottam, hogy figyelnek,már most is!Úgy hogy gondolkodj miket írsz, mert likvidálnak Kérdező!"HELLÓ!ITT BROTHER!BIG BROTHER!HAGYJÁTOK EL AZ OLDALT MOST!MONDOM MOST!Viszlát!Én már itt sem vagyok!
2010. ápr. 12. 13:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi van veled ember ?? Elgurult a gyógyszered ??

Miért ha az MSZP -t választották volna meg , akkor mivel lenne jobb a következő 4 év ??

Gyurcsány papa , el akarta adni az ivóvíz készletünlket, de nem sikerült neki , mert ezt "elkurta" ! Az nem probléma?? Tönkretette és a földbe tiporta Magyar Országot a 8 év alatt , akkor most mégis mit vársz , és térden állva fogjuk visszahívni hogy aminek megmaradt azt is el kúrja ???

Nem ! Remélem azok a "programok" amiket a Jobbik be szeretne vezetni , mind megvalósul , és Magyar Ország ismét a Magyaroké lesz ! Mert elvégre MAGYAROK VAGYUNK!!

2010. ápr. 12. 13:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Orbán csak olyan törvényeket hoz majd, amit a nagytőke diktál neki. Ne is reméld hogy valaha jobb lesz."csak ha van egy két száz milliód!
2010. ápr. 12. 13:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Összeszedjük magunkat,végre megint egy jó kis ország leszünk!A szlovákok meg a többi ellenséges nép majd irigykedve nézik a felemelkedésünket!Egyet sem kell lőni.
2010. ápr. 12. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Na 16/16 kettő év elteltével mi a véleményed. Ki röhög ki kit ? Már a beruházások térképéről is levettek minket a befektetők !
2012. márc. 24. 06:55
 18/18 anonim ***** válasza:
a fidesznek nagyon lecsengőben van..
2013. dec. 12. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!