A hajnali 2-ig a szavazókörben dolgozók kapnak plusz tiszteletdíjat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 11:13
2/8 anonim válasza:
Úristen, szegények, én este 10-ig bírtam, aztán hazamentem pedig voltak sokan akik megvárták az eredményeket a hivatalban... Nem hiszem hogy kapnának pénzt. Én pl önként jelentkeztem, nem várok el semennyit ezért, gondolom ezzel ők is így vannak. Nem is lenne mindegyik pártnak pénze erre.
4/8 anonim válasza:
vannak akik kaptak érte pénzt mert voltak akiket felkértek erre ők 10000 et kaptak az egész napért, de nem mindenki kapott csak aki belefért ebbe a keretbe, és ezeket felkérték. akik önszorgalombol jelentkeztek azok nem kaptak. de igy is egész nap hordták nekik a kaját, meg mindent amit csak megkívántak. de azért hogy tovább ott kellett maradniuk biztos nem kaptak pénzt.
5/8 anonim válasza:
kézfogást kapnak, nem tiszteletdíjat
6/8 anonim válasza:
A delegáltak sosem kapnak pénzt a munkájukért, legfeljebb meleg ebédet, és egy köszönetet.
Nem ez volt az első eset, hogy valaki másnap ment csak haza a bizottságból. Én magam is voltam már olyan bizottságban, ahol problémák adódtak a számítógépre vitt adatok körül, és szó szerint másnap reggel hétkor indulhattunk csak haza.
Ez benne van a pakliban, ha valaki szavazatoit számol.
7/8 A kérdező kommentje:
ti nem avgytok tisztában dolgokkal! nem csak a pártok delegáltjai vannak ott...bár lehet, hogy van ahol így van!
2010. ápr. 14. 20:40
8/8 anonim válasza:
nyugi a szocik kapnak pénzt, a fideszesek meg kaját
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!