Szerintetek hány év még mire a magyar társadalom túljut azon, hogy egy fidesz-szerű kormányzást tartson megfelelőne?
Én reménykedtem,hogy 2018ban már nem fognak nyerni,de úgy néz ki,az embereknek ez kell.Azt hittem,ahogy az idősebbek kihalnak ,ár nem lehet nyerni ezzel a nacionalista propagandával,kommunista elemekkel..
De úgy látszik,hogy a fitalabbaknak is ez kell,akinek meg nem,az kivándorol innen..
Mikor lesz igény egy szociáldemokrata vagy zöld pártra?
Még jó sok.
Jobban teszed, ha menekülsz innen te is.
"50-60 év (kb. egy generáció múlva, mikorra a mostani kihal, ha minden jól menne)"
50-60 év múlva már a gépek lesznek az urak.
"De a sok szegény miért szavaz a feudalizmusra?
Ennyire ostobák?"
Ennyire.
Hát pont ezaz.
Itt vissza akarnak menni az időben,rabszolgaság,mások bőrén élés.
Azokat támogatjuk,akiknek amúgy is sok van,a gyengébbet eltapossuk,felfelé nyalunk.
Ilyen országban akarnak élni,akik itt maradnak?
Szocializmushoz nagyonerős gazdaság kell.
Ha valamelyik párt ezzel akarna hatalomra kerülni most,ellene szavaznék. Hitelbeverné az országot olyanba,mint amiben a Görögök vannak.
Igen, ilyen országban akarnak élni. Nem véletlenül van egyre több oroszpárti nálunk.
Orbán is megmondta, hogy véget ért a jóléti állam (mikor volt nálunk jólét?) és helyette munkaalapú jön, a példaképünk pedig Oroszország, Kína, Azerbajdzsán, Törökország és ehhez hasonlók.
Hát akkor meg? Mit akarnak a magyarok? Egy normális országban egy ilyen kijelentés után kötelet rakott volna a miniszterelnök nyakába a több százeres tömeg, itt meg tapsikoltak neki.
Szerintem előbb utóbb bukni fog a Fidesz.De évek kellenek még ahhoz.(Akár 8-10 év is.)Egyébként ha az össz ellenzéki pártok támogatottságát nézzük,akkor többen szavaztak most is a Fidesz ellen.A baj csak az,hogy az ellenzék nagyon megosztott...
Nem tudom sajnálni a magyarokat.
A jelek szerint teljes mértékben megfelel nekik a balkáni színvonal, legalábbis elég jól érzik magukat benne.
Nem érdemlik meg, hogy jólétben és kultúrában éljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!