Miért lett a magyar társadalom kb 6 év alatt szinte teljesen bezárkózott?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 08:49
2/38 anonim válasza:
Mert a sok mocskos disszidens elhagyta az országot.
4/38 A kérdező kommentje:
Idegengyűlölet,rasszizmus, egy olyan kormány tömeges támogatása, ami csúfot űz a demokráciából. (A szocik is mocskok voltak, de nem ennyire)
2016. ápr. 25. 09:04
5/38 anonim válasza:
Én értem mire gondol a kérdező. Van erre egy Széchenyi idézet, de sajnos nem tudom idézni. A lényege, hogy egy társadalmat egy adott vezető, vezetőség le tud vinni teljesen a saját szintjére és idővel a nép olyanná válik mint a vezetője. Magyarországon ugyanez a jelenség áll fent véleményem szerint.
6/38 anonim válasza:
"Idegengyűlölet,rasszizmus"
Az idegenellnesség egy liberális koholhányszó.Azokta használják, aki nem migrássimogató.
8/38 anonim válasza:
"Idegengyűlölet,rasszizmus, egy olyan kormány tömeges támogatása"
Nincs idegengyűlölet és nincs rasszizmus! Ha nekünk nem érdekünk a bevándoroltatás akkor nem fogadjuk őket. Ennyi!
Mindenkinek a saját érdekéért kell kiállni és nem másoknak megfelelni. Ha te elhiszed hogy ez rasszizmus akkor ostoba vagy!
9/38 anonim válasza:
A demokrácia épp eléggé csúfot űz saját magából, már rég el kellett volna törölni.
10/38 anonim válasza:
Egyrészt azért is élteti a kormány a rasszizmust mert tudják, hogy van egy kb. 1 milliós réteg, akiket ezzel meglehet nyerni. A Jobbik se véletlenük liberalizálja magát. Ők már elérték ezt a max. 1 milliós hőbörgő réteget és akarnak az értelmesebbek felé is nyitni. A fidesznek meg jól jönnek a szélsőségesebb támogatók is. Nekik mindegy kik, csak rájuk szavazzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!