Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted felelősségre fogják...

Szerinted felelősségre fogják vonni Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 09:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%
Remélem!
2010. ápr. 12. 10:06
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

"Véleményem szerint Gyurcsány a politikusok között a legtisztességesebbek közé sorolható."

Na ezt indokold már meg légyszíves!

2010. ápr. 12. 10:06
 13/29 anonim ***** válasza:
46%

10.06 !

Az öszödi beszéde rá a legékesebb bizonyíték. Csak gondolj bele. Ezen kívül is sok kiszólása volt, ami jóindulatú és őszinte volt, és rendre félremagyarázták, ellene fordították. Mondom, rosszul kommunikál, de ez az egyetlen bűne.

2010. ápr. 12. 10:27
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Még egy bűne van:az MSZP elnöke volt!
2010. ápr. 12. 10:41
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
10:27 az öszödi beszéd után akkor miért folytatódtak a hazugságok? vagy ha nyernek most is, akkor lett volna 2010. májusában egy ÖB-II ahol ismét becsületes és tisztességes ember módjára elismeri, hogy ismét átQrtak? Neked egy áruházi tolvaj, akinek a lopásáról készül egy videófelvétel és még az áruházban valaki ezt kiteszi a kivetítőkre, erre a kijáratnál büszkén bevallja, hogy igen loptam, az őszinte ember? Szerintem nézd meg mit jelent ez a fogalom...
2010. ápr. 12. 10:59
 16/29 anonim ***** válasza:
3%

Öszödi beszéd kicsit másképp:Te figyelj!Én megdugtam eddig minden nőt, azt mondom nekik ő értük élek.Mindig dugok.Éjjel,nappal,reggel,este.Van aki azt mondja,ez nem helyes!Ugyan már!Lári-fári!Mindenki ezt teszi.Ugyan ki feküdne le velem, ha megmondanám neki,néha nem áll fel és nincs pénzem sem, az autóm meg-meg áll?A feleségem?Hát őt is dugom.A többit lehet nem tudja,de mit gondol,miért vagyok ilyen fitt és jókedvű?Miatta?Egy lószart Mama!Mi???Nyitva van az ablak?Ő meg alatta ül?:( Látod kedvesem milyen szépen megmondtam!Hányingerem van magamtól,de azért még megteszem,mert ugyan mit tudsz csinálni?A nagy lové nálam van.

Na ez csak egy maszlag.Ugye ez milyen becsületes?Nem az a lényeg amit mondok,hanem az,hogy lebuktam...

2010. ápr. 12. 13:22
 17/29 A kérdező kommentje:

"Véleményem szerint Gyurcsány a politikusok között a legtisztességesebbek közé sorolható. Nagy hibája -pechére- hogy nagyon rosszul kommunikál, személyisége megosztó. A szándékai viszont emberségesek, tisztességesek. Remélem egyszer kijózanodik az ország a populista kábításból."

Azért én ezt az általad nagyrabecsült politikust simán bíróság elé állítanám, hazaárulás, hűtlen kezelés, és többrendbeli több személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértésre való felbújtás vádjával. És simán egy életfogytiglanra el is itélném szemrebbenés nélkül.

2010. ápr. 12. 23:42
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

"Véleményem szerint Gyurcsány a politikusok között a legtisztességesebbek közé sorolható. Nagy hibája -pechére- hogy nagyon rosszul kommunikál, személyisége megosztó. A szándékai viszont emberségesek, tisztességesek. Remélem egyszer kijózanodik az ország a populista kábításból."

Tyűű...tisztességes szándék, "nem akarhat igaztalanul nyerni" mondatával amikor is végighazudta a kampányt és az "elmúlt másfél, két évet", és milyen tisztességes volt 2006.október 23-a is, nahát.

Ha máson nem is de a 2006.október 23-i ügyön megcsípik a patkányt, kiderül ki adta ki a parancsot, hogy lehet lőni.

2010. ápr. 13. 21:49
 19/29 BlackSword ***** válasza:
Persze 2006.október 23! Meg rendőrállamban élünk... Azért amikor valaki ilyen butaságokat állít előtte gondoljon az 1989-es Tienanmen téri vérengzésre, ahol a békésen tüntető fiatalok közé tankokkal hajzottak, és így verték le a diktatúra ellen tüntetőket több ezer halott árán...
2010. ápr. 13. 22:18
 20/29 anonim ***** válasza:

Elmegy, ne aggódjatok, ha van egy kis esze és nem mazochista itthagyja ezt a k*rvaországot, vagy mondjam úgy magyar ugart. Amit főztetek azt ti is fogjátok bepapizni. A 6-8 évenkénti választásokat, a parlamenti demokrácia felszámolását, ami igazából nektek annyira nem is hiányzik, mert mennyivel jobb egy kis frankó diktatúra. naugye. És aztán még ti kommunistáztok. De hát régi szokásotok ez, tegyél valamit, és fogd rá a nyuszira.

lehet röhögni, meg lepontozni

csak ugye kérdés, ki nevet utoljára

én innen a svédektől vagy ti ott a sz*rban?

2010. ápr. 14. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!