Kedves fideszesek, akkor várjuk a Kánaánt, ugye érkezik máris? GRATULÁLUNK LMP, VANNAK MÉG EBBEN AZ ORSZÁGBAN nem fanatizálható EMBEREK!
Figyelt kérdés
Vikitek ezt mondta "másik országban ébredünk", úgyhogy nagyon remélem, semmi visszafelé pofázás nem lesz. A jobbikkal meg majd megbirkóztok, a ti gyermeketek.2010. ápr. 12. 07:19
21/30 anonim válasza:
Miért fontos is ez? ( amúgy semmit nem vártam)Úgy tudom az utolsó választó 1:18 kor adta le a voksát. akinek fontos volt és mivel volt rá lehetőség kivárta.
És jelzem énis kivártam volna.vasárnap úgysem volt fontosabb programom, főleg hogy 4 évente van ez.
vagy netán azért nem alakított kormányt a jobbik, mert a szavazói nem várták ki a sort?
22/30 anonim válasza:
10:12 - Azért fontos, mert volt, aki már olyan sokat várakozott, és még mindig hosszú volt a sor, hogy nem várta ki a végét, és hazament szavazás nélkül.
23/30 anonim válasza:
Oké, és ez most miért fontos?
Azok mind jobbik szavazók voltak szerinted?
24/30 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy kire szavaztak volna, de az emberek már idegesek voltak, és türelmetlenek, és fáradtak, meg éhesek.
25/30 anonim válasza:
Jó, akkor látom elkanyarodtunk némileg a kérdéstől.
Nem tudtál válaszolni.
26/30 BeerHunter válasza:
Én pl. tisztában voltam vele, hogy nem nyer a Jobbik. Annak azért örültem volna, ha az MSZP-t megelőzzük, de így sem rossz. Lassan de biztosan előre.
Egy jobbikos
27/30 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy a Fidesz győzött és nem a többi, mert ez várható volt, a baj az, hogy a Fidesznek túl nagy a fölénye.
28/30 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vitát szítottam, az értelmes vita jó dolog. Nem gyűlölök senkit, mert mást gondol, csak szeretném látni, hogy milyen sok új ötlet lesz az ország építésére, engem más nem érdekel. Most meg lehet mutatni, Orbán Viktor Úr és társai (most megadtam a tiszteletet, elnézést az előbbiért). Engem tényleg csak az érdekel, hogy lássam, elkezdenek megoldódni a gondok. Nekem nincs félnivalóm. Rengeteg adót fizetek, tb-t, gyermeket nevelünk. Örülök az LMP százalékának, mert talán végre látunk egy építő jellegű ellenzéket, konstruktív hozzászólásokkal. Az egypárt rendszer valóban nem lesz szerencsés semmilyen szempontból.
2010. ápr. 12. 10:39
29/30 anonim válasza:
Én nem félek az újtól!Mi van ha épp ez rázza helyre ezt a fost ami itt van nyakig?Aki meg azt írja a Fidesz tönkre tett valamit, annak meg az apja f.szát:)))Remélem lesz a faluban is Tesco, mert az irritálja az ilyen hülyéket:)))
30/30 A kérdező kommentje:
Hát, az utolsó választ nem értem annyira. Csak az a gond, hogy én már nem tudok bízni, főleg nem egy leszerepelt pártban! Nem ők tettek tönkre mindent, hanem MINDENKI EGYÜTT az elmúlt 20 évben. De ha látom, hogy dolgoznak és nemcsak pofáznak, megemelem majd a kalapom és azt mondom, Orbán úr, maga f-sza gyerök. Az se baj, hogy roma, nem érdekel.
2010. ápr. 12. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!