Kedves fideszesek, akkor várjuk a Kánaánt, ugye érkezik máris? GRATULÁLUNK LMP, VANNAK MÉG EBBEN AZ ORSZÁGBAN nem fanatizálható EMBEREK!
Utolsó, ez ki a fszt érdekel?
Aki egyik napról a másikra várja a megváltást az hülye. Nem lennénk ilyen szarban, ha a drága MSZP-tek nem visz bele.
Sokan elfelejtik, hogy itt már a g.válság előtt kezdett bedőlni minden, csak könnyű volt arra fogni.
Tehát az, hogy mikor lesz itt rend, csakis attól függ, hogy mennyire mélyre ásta az országot az MSZP a szrban.
?
Ha azt mondod nem így van, hát az roppant érdekes felfogó/átlátóképességre vall...
Még kormányt sem alakított a FIDESZ, te már munkahelyet vársz tőle?
Amúgy én azt gondolom, hogy egy pártnak sem elég a 4 év, hogy a programjaikat kiteljesítse, már a pozitív programjaikra gondolok.
Amúgy a többség döntött, és a többség a FIDESZ-re szavazott. Ezek szerint kevés a Jobbikos, vagy még nem érte el a szavazati joghoz való korhatárt.(ami elég gyakran tükröződik itt a hsz-ek alapján).
Kérdem én minden Jobbikos elment egyáltalán szavazni?
Mert qrva kiváncsi lennék a maradék nem szavazó majdnem 40% hol a pi.csába volt.Bár mondjuk nektek ha 100%-ból szavazták volna meg a FIDESZ-t, akkor is képtelenek lennétek elfogadni.
Nyílván aki a FIDESZRE szavazott sem akar korrupciót és munkanélküliséget, csak mi ebben bízunk.
Amúgy az ezen oldalon lévő hírverésnek és Jobbik fanatizásnokból kiindulva az MSZP még mindig több szavazatot kapott százalékban, mint ti.
Ezen el kéne gondolkodni, hogy a politikátok bár lehet jóra törekszik, a stratégia és a hozzá állás a többi emberhez ennyire nem megfelelő, hogy az MSZP is több százalékot kapott.
Mennyivel? 2 emberrel:) Jobbik akkor is kell a Parlamentbe, hogy megcsavargassa a nagyemberek tökeit, ha valami nemjót akarnak csinálni.
Ja, és a Jobbik 7 éves párt, az MSZ(M)P kicsit több:) nem kéne összehasonlítani a szavazótábort.
Azért bátorkodtam, mert itt hatalmas szájjal ment ám még a napokban, hogy így a jobbik, úgy a jobbik. Meg hogy kormányra fog kerülni.
és azért is mertem tenni, pont azért mert itt radikálist változást akartatok és a MSZP-s szint lett megütve.
Akkor már elnézést, de mégiscsak a levegőbe beszéltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!