Miért nem értik meg a Jobbikosok, h a liberális MDF szavazók nem is akarták az SZDSZ politikáját folytatni?
Az MDF-es szavazó részben liberális, de nem akarja segéllyel teletömni a cigányokat, ahogy Bokros sem akarta.
Sőt, a hazai kis- és középvállalkozókat támogatta.
Amit akart: piacgazdaság, rend (nem kukagyújtogatás), populizmus mellőzése, adósság csökkentés
OFF:ne hallgass 57%-ra, részegre itta magát bánatában mert nem nyert a hőn szeretett pártja:)
amugy én bírtam bokros, miatta volt jó élet részben a fidesz kormány alatt, kár hogy nem lett meg az 5%
"OFF:ne hallgass 57%-ra, részegre itta magát bánatában mert nem nyert a hőn szeretett pártja:)
amugy én bírtam bokros, miatta volt jó élet részben a fidesz kormány alatt, kár hogy nem lett meg az 5%"
mér nincs igaza?:)
bal oldal
liberális társaságoknak
annyi
nincs tovább
olyan az mszp ellenzéke mint ha ott se lenne
itt nem a Jobbik járt rosszul
hanem a szocik és a bal liberálisok
nincs ellenzék :d
:) Én is szerettem volna a parlamentben látni!
Na mindegy, lássuk ez a Viktor mit kezd majd.. populista lesz vagy józan politikát folytat...
Mekkora mázli, hogy bokros nem tényező már, ezért nem kell az elvakult bokrosistákat tanítani állandóan :)))
Korábban mindig meg kellett kérdeznem a buta bokrosistákat, hogy fel tudják-e sorolni bokros 1995-ös intézkedéseit, aztán amikor erre bután nem tudtak semmit válaszolni, akkor tovább korrepetálni őket... ennek most vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!