Ebbe, miért nem gondolnak bele? (jobbik)
Figyelt kérdés
A Jobbik egy év alatt nőtt 1%-os támogatottságról
16,7%-osra!!!
Úgy,hogy közben a média is (valljuk be) a Jobbik ellen
volt.És mégis 1 év alatt idáig jutott és megy feljebb.
Én elfogadom,hogy lehayta a Fidesz és az Mpsz.
Bár a Fideszbe biztos voltam.Én nem vitát akarok,de azért
azok akik a jobbik ellen vannak,gondoljanak már bele ebbe
szerintem még talán jó is ,hogy a Jobbik 3,lett majd rájön mindenki milyen is lesz így az életünk és talán
vissza száll a Jobbik is a földre és a tábora is!!
Megis mondták,hogy a Jobbik inkább az Interneten elismert,ami nem elég!
2010. ápr. 11. 23:49
21/24 anonim válasza:
Miért, lágerbe vitte a cigányokat? Vagy hogy szüntette meg? Esetleg nem is volt cigánybűnözés, csak szegénybűnözés, de az nem hangzik olyan jól?
22/24 anonim válasza:
57%os, "10ből 9 bűnözést cigány követ el. Akkor minek nevezed te ezt, kínai bűnözésnek?" Ezt egy cigány vezető mondta, aki dolgozik és nem kefél, más pénzén élősködik, lop, erőszakol, öl. Ennyi kisszivem.
23/24 anonim válasza:
"Esetleg nem is volt cigánybűnözés, csak szegénybűnözés, de az nem hangzik olyan jól?"
Költözz le Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!