Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebbe, miért nem gondolnak...

Ebbe, miért nem gondolnak bele? (jobbik)

Figyelt kérdés

A Jobbik egy év alatt nőtt 1%-os támogatottságról

16,7%-osra!!!

Úgy,hogy közben a média is (valljuk be) a Jobbik ellen

volt.És mégis 1 év alatt idáig jutott és megy feljebb.

Én elfogadom,hogy lehayta a Fidesz és az Mpsz.

Bár a Fideszbe biztos voltam.Én nem vitát akarok,de azért

azok akik a jobbik ellen vannak,gondoljanak már bele ebbe

szerintem még talán jó is ,hogy a Jobbik 3,lett majd rájön mindenki milyen is lesz így az életünk és talán

vissza száll a Jobbik is a földre és a tábora is!!

Megis mondták,hogy a Jobbik inkább az Interneten elismert,ami nem elég!

2010. ápr. 11. 23:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:54

MEGDUPLÁZTA SZAVAZATAIT A JOBBIK HÉLÓ!!!

NÉZD MÁR MEG A SZÁMOKAT! ÉS EZEK MENTEK EL SZAVAZNI!!!

2010. ápr. 12. 00:00
 12/24 A kérdező kommentje:

Aki az interneten szidja a jobbikot az csak a sok tini miatt van.

Akik írogatták,hogy:

JOBBIK!

Mert internet egy nyugdíjas elég kicsi valószinűséggel fog internet előtt ülni és írogatni.

Igen a tinik jobb jövőt szánnak maguknak,én is a gyermekemnek a legszebb jövőt szánom.

Énis büszke vagyok a Jobbikra,igenis szép ez a hely és

igenis lesz ez jobb is!Igenis rájön a többi ember,hogy

nem lesz ez így jó!Valaki képes volt felszólalni és a

kemény igaságot mondani,ez sok mindenkinek nem tetszett

főleg Mo,nagy százalékú cigányainak,de szépen lassan

az emberek rájönnek,mi is jó nekün,neki,gyerekeinek,

családjának,És nem az ami most fog jönni!

2010. ápr. 12. 00:01
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

"Én csak gratulálni tudok a Jobbiknak,hogy ekkora támadásban is elért ilyen eredményt és ott lesz a parlamentben!"

Csatlakozom. Az ellenszelek majd ezután fognak napvilágra kerülni. Kiváncsi leszek a reakciókra...vagy szokás szerint lenyeli mindenki, hogy az ország jelentős részét a fidesz, másik részét az mszp vette meg (budapesti autóbuszozás és romák nyilatkozata, youtube), a többi része meg saját meggyőződéséből szavazott. Nekik egyedül, de csak nekik respect bárhogy is szavaztak!

2010. ápr. 12. 00:02
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Azért elég röhejes, hogy itt mindenki jobbikozik össze-vissza. Mért nem az MDFről dumcsiznak, az mekkorát bukott, nem de?? Jobbiknak csak így tovább, bent van a parlamentben:)
2010. ápr. 12. 00:05
 15/24 anonim ***** válasza:
20%

Az SZDSZ anno 23% körüli választási eredménnyel jutott be először a parlamentbe, ez tehát kb semmit nem jelent a további támogatottságról. A Jobbik támogatottsága a gazdasági válság miatt magas, sok ember él létbizonytalanságban, pl. nincs állása, túlvállalta magát a lakáshitellel és most pácban van stb és ilyenkor fogékony a nemzeti öntömjénezésre.

Ha nem hiszed, nézz utána, jó gazdasági helyzetű országban ilyen támogatottságú fajgyűlölő párt nincs sehol.

Úgyhogy jól nézzétek meg ezt a 17%-ot mert nemsokáramár csak alulról fogjátok szagolni az Ibolyát :)

2010. ápr. 12. 00:06
 16/24 A kérdező kommentje:

Nem véletlen a Jobbik a téma!

Félnek az emberek a Jobbiktól,aki tudja miért az Jobbikos aki nem az gondolkozzon!

2010. ápr. 12. 00:07
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
00:00 - kétszer annyian mennek el szavazni logikusan arányosan oszlanak el a pártok között és nyilván kétszer annyi lesz minden pártnak. Százalékokat kell nézni. Ülj vissza általános suliba egy-két matekórára.
2010. ápr. 12. 00:07
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Liberálisként is gratulálok a Jobbiknak a szép eredményért, de én attól tartok, hogy ha (!) a Fidesznek sikerül ráncba szednie a dolgokat, akkor a Jobbiknak is változnia kell, mert a jelenlegi ingatag helyzet valljuk be, azért a némiképp a malmára hajtotta a vizet. És ha a Fidesznek a kormányzásával sikerül meggyőznie az embereket, és nem csinálnak hülyeséget (amit viszont kétlek, bár nem zárom ki), akkor a Jobbiknak a mostani arculata nem lesz már olyan hatékony.

Viszont: gyanítom, hogy a Fidesz kormányzás korántsem lesz egy fáklyásmenet, mert igenis amiket eddig oly bőszen ostoroztak ellenzékként, most rajtuk áll, hogy megtegyék, és nagyon kevés választásuk lesz (amit persze majd az MSZP-re kennek, és valamelyest igazuk is lesz, noha maguk sem csinálják majd sokkal másképp), emiatt erőteljesen meginoghat a bázisuk, de a Fidesz azért marketingben még mindig jobb, mint az MSZP, és nem szól ellenük miniszterelnökük balatonöszödi beszéde, ami szintén erőteljesen kibillentette az MSZP-t a hatalomból.

Tehát ezek alapján én a Jobbiknak vagy egy gyenge csökkenését, vagy egy erőteljesebb csökkenését jósolom, noha ki tudja, hogy mondjuk mit hoz nekünkj a nemzetközi helyzet.

2010. ápr. 12. 00:08
 19/24 anonim ***** válasza:
32%

Linkelek egy kimutatást, miszerint a Jobbik ott erős, ahol alacsony a foglalkoztatottság:

[link]

2010. ápr. 12. 00:12
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:12

A Jobbik ott erős, ahol hatalmas bajok vannak a közbiztonsággal. Egy (!) jobbikos polgármester van az országban, meg is szűnt a cigánybűnözés.

2010. ápr. 12. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!