Nah a nagy Jobbik mégse olyan nagy?
Ez abszolut reális, csak nem az internetes népszerű
séghez kéne méri a jobbikot, az ország nagyrésze nem használ netet nem befolyásolta a jobbik gerila kampánya.
Tessék elfogadi és lefeküdni jobbikos tinik.
,,négy év mulva el fog tünni a Jobbik... maximum ezt tudja megörizni...ezt a 16%ot... mert vagy bemegy rendesen a parlamentbe és rendesen dolgozik nem hözöng össze vissza, nem jácca a nagy hazafit... viszont igy elveszti azokat akik azé szavaznak oda mert nagy magyarnak érzik magukat.. viszont hogyha folytatják eztamitmost hogy magyar gárda egyenruhába akar vona bevonulni a parlamentbe meg tudom is én akkor viszont a józan gondolkodásuak közül nem fognak senkit se szerezni.. szal egy elég sz*r helyzetbe került..."
A Jobbik eltűnni biztos nem fog, sőt: Valószínű, hogy négy év múlva ők nyernek. A Fidesszel pedig semmi bajom sincs: Örülök hogy bőven az MSZP előtt vannak. A Gárdista Egyenruhával és Vona Gáborral pedig nem értem hogy mi a bajod. Én büszke vagyok arra, hogy van még egy olyan magyar ember Magyarországon, aki fel meri vállalni magyarságát! Azt viszont mélyen elítélem, hogy valaki azért bántja a másikat Magyarországon, mert magyar!
mi az,hogy "nem játsza a nagy hazafit"??????
Az ilyen barmot mint te nagyon el kéne verni.Könyörgöm ha valaki kimondja az igazságot,vagy a magyar érdekeket képviseli akkor az már "játsza a hazafit"??Hát büszke lehetsz magadra,sőt a szüleid és a gyerekeid is büszkék lehetnek rád!Bár lehet,hogy a szüleid miatt lettél ilyen,akkor csak a gyerekeid.Hülye agymosott barom!!Az ilyen kérdezők rendesen felb.sszák az agyam.
Egyébként egy másik kérdésre irtam be ezt,de ide is beillik:
"Először is az,hogy a Jobbik úgy indúlt neki,hogy győzni fog,azzal mi bajotok?Aki úgy indul neki egy megmérettetésnek,hogy "úgysem nyerhetek" az inkább ne is induljon.Ez csak egy magyar kommunista berögződés,hogy "áh,úgyis vesztünk".
Azon kívül a Jobbik iszonyatos média "ellenszélben" ért el ekkora eredményt.Ha ugyanakkora háttere lenne mint a nagyobb pártoknak,igenis megnyerte volna.Mert így az emberek nem a szétlopott országgal,a több száz milliárdos lenyúlásokkal,óriási államadóssággal voltak elfoglalva,hanem a Jobbikkal mocskolásával.Nagyon jó példa erre a gyakorikerdesek.hu is.Arról nem is beszélve,hogy a kommunista utódpárt 2,5%-al előzte csak meg a Jobbikot...hát én erre azért nem verném magam..."
Csak az a baj,hogy a FIDESZ uralkodni fog 4 évig,bármennyi kárt tesznek is,leváltani nemigen lehet majd őket a következő választásig.
Emlékszem,mikor ők voltak hatalmon,alig vártuk már a választást,hogy eltakaríthassuk őket végre.
Úgy látszik,ezt mindenki elfelejtette,aki most rájuk szavazott.
A Jobbik most bizonyíthat,és növelheti a népszerűégét a tetteivel.
Ha életszínvonal-emelkedés lesz,az a Jobbik érdeme is.
A FIDESZ mikor utoljára hatalmon volt,semmivel sem volt jobb az egyszerű embernek.
Most ott a Jobbik a Parlamentben kontrollnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!