Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nah a nagy Jobbik mégse olyan...

Bumbi02 kérdése:

Nah a nagy Jobbik mégse olyan nagy?

Figyelt kérdés
Mondtátok sokan meg fogok lepődni ápr 11.én, háát meglepödtem, azt hittem meg lesz a 20%...
2010. ápr. 11. 23:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Pár hónap múlva legyen nagy a szád.

A sok cigány előtt,hacsak nem az vagy te is.

2010. ápr. 11. 23:08
 2/19 anonim ***** válasza:
55%
:)
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Ne Tegyél már fel provokatív kérdéseket , ettől nem lesz nagyobb forgalma az oldalnak!!

Egy valami lesz biztosan nagyobb...

Az Adód, meg az árak!

4/19 anonim ***** válasza:
58%
Jobbik szavazatok átmentek Mszp szavazatokba. Ennyi!
2010. ápr. 11. 23:09
 5/19 A kérdező kommentje:

Ez nem provokativ kérdés, csak annyira hangoztattátok még a két harmadot is hogy meglepödtem ugy mint ahogy igértétek:))

amugy meg nem vagyok cigány...

hónapokon át nem hittétek el a reális számadatoknak sem, a szonda ipsosnak se senkinek se hittétek el hogy nem lesz még talán 2. sem a jobbik....

2010. ápr. 11. 23:11
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Én is 20%-ra számítottam, de könyörgöm! A Jobbik egy év alatt nőtt 1%-os támogatottságról 16,7%-osra! Egyetlen év alatt, ráadásul úgy, hogy a média egyfolytában támadta koholt vádakkal is.
2010. ápr. 11. 23:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor beszélj, ha semmi nem változik, és kiderül, hogy a Fidesz = MSZP. Mi a nyavalyának nem lehet egy normális, kiegyensúlyozott, több, mint 4 párti Parlament, ahol a kormánypárt fölénye nem akkora, hogy a többi már nem is számít?
2010. ápr. 11. 23:15
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

"Én is 20%-ra számítottam, de könyörgöm! A Jobbik egy év alatt nőtt 1%-os támogatottságról 16,7%-osra! Egyetlen év alatt, ráadásul úgy, hogy a média egyfolytában támadta koholt vádakkal is."

Tökéletesen egyetértek. Nem hiszem, hogy ez rossz eredmény, majd négy év múlva amikor a narancszabálók észhez térnek!

2010. ápr. 11. 23:15
 9/19 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy örülök a fidesz gyözelmének?:) kárörvendő vagyok, én cask annak örülök hogy felnyilt most sok jobbikos szeme hogy közel nincsenek még a kormányzáshoz...
2010. ápr. 11. 23:16
 10/19 A kérdező kommentje:
négy év mulva el fog tünni a Jobbik... maximum ezt tudja megörizni...ezt a 16%ot... mert vagy bemegy rendesen a parlamentbe és rendesen dolgozik nem hözöng össze vissza, nem jácca a nagy hazafit... viszont igy elveszti azokat akik azé szavaznak oda mert nagy magyarnak érzik magukat.. viszont hogyha folytatják eztamitmost hogy magyar gárda egyenruhába akar vona bevonulni a parlamentbe meg tudom is én akkor viszont a józan gondolkodásuak közül nem fognak senkit se szerezni.. szal egy elég sz*r helyzetbe került...
2010. ápr. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!