Örülsz a választások eredményének? Vagy esetleg csalódott vagy? Te mit vártál?
Fidesz
Mszp
JOBBIK !!!
Lmp
Cm
én egyébként a jobbikot vártam volna 2- helyezettnek.
én csalódott is vagyok meg végülis örülök is:)
jobbik 3.:/
nemértem..pedig sokkal több jobbikos van..mégis csak 3.???????:/
"az ország 2/3 a Jobbikos csak még nemtudja" <-Vona Gábor
szerintem SIMÁN lehettünk volna 2.ok..ha minden jobbikos elmegy szavazni ...és minden ember ráébred arra h Jobbikos:):):)
Én elmentem szavazni, de oly mindegy kire voksolok (egyikkel sem szimpatizálok sem a régiekkel, sem az újabbakkal) mert az ország évek óta olyan nagy sz@rba van, annyi adóssággal, hogy ezzel az Úristen se tud mit kezdeni, ha meg valaki kezdeni akar valamit, azt lehurrogják, ha meg nem hurrogják le, akkor rájön mégsem tudja megoldani...
Itt már régen rossz minden évtizedekkel ezelőtt lett elcseszve amikor a rengeteg hitelt felvette az ország és azóta csak egyre jobban adósodik, adósodik és adósodik, az emberek meg munka nélkül szenvednek és végül, aki megteheti el is hagyja ezt az országot. Bárcsak én is megtehetném... Megtenném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!