Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi folyik itt? Kinek a hibája?...

Mi folyik itt? Kinek a hibája? Lesz-e botrány? Kinek tesz ez jót? Lehet -e benne szándékosság,?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20:42 - Van egy egyetemista ismerősöm, aki budapesti, de Szegeden tanul, holnap már suli, ha az egyetemen közbejön valami, van, hogy nem tud hazautazni, és ott tölti a hétvégét.
2010. ápr. 11. 20:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokásuk aközigazgatásban lévőknek dolgozni (tapasztalat): Meglepődsz, hogy pont ma sem dolgoznak?
2010. ápr. 11. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem ma kellett volna dolgozniuk hanem előre, mikor amúgy is melóznak.

Én most nem azokról beszélek akik valóban nem tudnak hazautazni, hanem azokról akik megtehetnék, de lustaságból szartak rá és most ez lett belőle.

De már unom, hogy mindent szájbarágósan kell magyaráznom, és mindenki csak kiforgat. Nyílván nem arra gondoltam aki valóban nem tudta megoldani.

2010. ápr. 11. 20:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, semmivel sem voltak többen azok, akik máshol akartak szavazni, mint korábban. Szóval nem ezen múlik. Csak elcseszték az egészet.
2010. ápr. 11. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Szeghalom település 5. számú szavazókörében 13 óra 07 perckor egy választópolgár tájékoztatva lett a szavazás módjáról, és átvette a szavazólapokat majd a fülkében kitöltötte. Mielőtt bedobta szavazatait az urnába, kérte a Szavazatszámláló Bizottságot, hogy adjon ki igazolást részére arról, hogy kire adta le szavazatát. Az SZSZB tájékoztatta a választópolgárt arról, hogy ilyen igazolás kiadására nincs lehetőség, mivel az sérti a szavazás titkosságát. Ekkor a szavazópolgár a kitöltött egyéni és listás szavazólapokat az asztalra kiterítette és a vele lévő választópolgár azt lefényképezte. Az SZSZB felszólította őket a tevékeny- ség befejezésére. A választópolgárok ezután szavazólapjaikat az urnába dobták,majd eltávoztak.

Jó mi? Imádom az ilyeneket, de hogy előfordulhat egy választáson, tényleg nem semmi...

2010. ápr. 11. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
21:03 - Annyi, hogy most összeömlesztették, szét kellett volna szórni 2-4 felé.
2010. ápr. 11. 21:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Jó nem gondoltam eddig így!!!! De most már igen!!! EZ VÁLASZTÁSI CSALÁS!!!!!!!!
2010. ápr. 11. 21:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Demokratikus államban nem lehet titokban tartani a szavazat állását!!!
2010. ápr. 11. 21:22
 19/20 anonim ***** válasza:

" f@aszért nem szavaz mindenki otthon, 4 évben egyszer miért nem lehet hazautazni BP-ről, nem lenne ez.

Mint már kifejezettem szerintem javarészt a,lusta emberek miatt van. "

Na, erre kicsit bepöccentem. Képzeld, van olyan, hogy nem tudja megoldani az ember, hogy haza utazzon vidékre. Például Kedvesem nem tudta megoldani. Ez van! Holott nem egy lusta ember...

De, ha ebből indulunk ki, akkor lusták voltak az érintettek rendesen megszervezni a dolgokat.

2010. ápr. 11. 21:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Nyugi,ne egymást marjuk! De szerintetek nem furcsa,hogy egyetemisták töltik ki a sorokat???
2010. ápr. 11. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!