Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy meghosszabbították a kampánycsendet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként nem igazán tudom, mi volt a rossz a régi rendszerrel azok részére, akik nem tudtak lakóhelyükön szavazni, vagy miért nem tudták esetleg jobban szétosztani az igazolással szavazókat (akár ABC szerint), azért ez nem ma derült ki.
2010. ápr. 11. 20:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Az átlag ember reálbére mennyivel növekedett az elmúlt 20 év alatt?
2010. ápr. 11. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem az érdekel, hogy mennyit tudtam költeni a nettóból régen és mennyit most, ez meg inkább negatív mutató.
2010. ápr. 11. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Én eddig is lekakkantottam a kampánycsendet, hát kénytelen leszek lekakkantani a hosszabítást is. Nagyjából ennyit szólok hozzá. :)
2010. ápr. 11. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A Jobbik mért intézne már új szavazást? Ők biztos hogy jól végeznek.
2010. ápr. 11. 20:45
 16/16 A kérdező kommentje:
20:39 gyakorlatilag egyre gondoltunk. 20 év közös munka termése az Uniós árak, és az alacsony bérek, tisztelet a kivételnek. A munkanélküliségről ne is beszéljünk. Ezt hozta a demokrácia. Mi értelme ennek így? Mivel lesz jobb? A 200 fős parlament kérdésnél össze tudnak fogni? Máskor nem?
2010. ápr. 11. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!