Mit szóltok hozzá, hogy meghosszabbították a kampánycsendet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 20:16
2/16 anonim válasza:
Hogy érted, hogy mit szólok? Én a részemről lesz*rom, mostmár lehet dumálni, vagyis én mostmár nem fogom vissza magam :)
Amúgy meg elég durva, hogy így húzzák az emberek idegeit.
3/16 anonim válasza:
Micsoda dráma.
Borzalmas,hogy ennyire felkell fújni egy választás,hogy MO.n még a választást se lehet normálisan megoldani.Te mit gondolsz??
4/16 anonim válasza:
jha xD az utolsó elkúrásuk, szal nem hazudtolta meg magát "szeretett" piros színű kormányunk :@
5/16 anonim válasza:
A szavazást is meghosszabbították..
Tudtommal este 11 ig lehet menni! Nem?
6/16 anonim válasza:
Ebből szerintem új szavazás lesz...
7/16 anonim válasza:
Nem csak ők szavazták meg az új jogszabályt, amiért még mindig sorba kell állniuk egyeseknek.
8/16 anonim válasza:
20:22 - Aki este 7-ig odaért, az még szavazhat, de 7 után új szavazó már nem mehet, viszont van, ahol még nagyon sokan nem jutottak be 7-ig, ezért tart tovább, mert ők még szavazhatnak.
9/16 A kérdező kommentje:
Jó volna tudni a részeredményeket. Vajon mennyire fogják követelni a szavazás megismétlését?
2010. ápr. 11. 20:26
10/16 anonim válasza:
Majd a Jobbik elintézi az új szavazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!