De szerintem 50 ezer kevés, az csak arra jó, hogy tényleg éhen ne halj. Magyarországon egy átlag embernek minimum 100-150 ezer lenne szüksége, amiből megtud élni egyedül.
Kérdező, te nem érted ami mondok, amit mondanak. Alanyi jogon senkinek, mondom senkinek sem jár és nem is fog járni pénz. Túl nagy költség, és nagyon nem érdekel hogy hogy szerveznék át a szociális hálót, ez attól függetlenül magasabb költség lenne mint a mostani rendszer. Ez a baloldal rezsicsökkentése. Senkinek sem kell egy olyan generáció akik abban nőnek fel, hogy a két szép szemükért kapnak pénzt. Szerencsére a svájciak is nagy többséggel elutasították ezt a félőrült tervet. Nem kell mindent az államtól várni.
2016. jún. 6. 10:59
32/62 anonim válasza:
30#
"komcsidemokrata"
Ez a baromság a kommunista.
"szélsőjobbos"
Magyarországon soha nem volt szélsőjobb, csak nemzeti színbe öltöztetett kommunisták: Szálasi és bandája.
"áruló, úkfasiszta"
Mi?
"népirtó"
Mi?
2016. jún. 6. 16:12
33/62 anonim válasza:
Alapjövedelem = kommunizmus 2.0. = azonnali és teljes gazdasági csőd.
2016. jún. 7. 09:02
34/62 anonim válasza:
A jóval fejlettebb svájcban is leszavazták pedig ott még a potyalesők is arányaiban kevesebben vannak mint itt! :)
Azt hiszem ezzel el is dőlt, hogy ez csak egyesek lázálma marad.
2016. jún. 7. 11:25
35/62 anonim válasza:
# 1/34
"""""Belátható időn belül nem. Emlékezzünk a férfi40-et is lesöpörték!""""
Ez azért egy kicsit más.
Ezt az európai unió központilag támogatja.
Amit pedig ők támogatnak azt előbb-utóbb végig is viszik minden tagállamon.
2016. jún. 8. 11:27
36/62 anonim válasza:
A nők 40 is egy baromság, értelmetlen pénzkidobás.
2016. jún. 10. 08:50
37/62 anonim válasza:
Mikor vezetik be?: szerintem az elkövetkező 6 évben nem fogják. (Szerintem '18-ban is a Fidesz fog győzni.) Utána viszont már látok rá esélyt. Sac/kb 9-10 év múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!