Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz velünk? Az MSZP 8...

Mi lesz velünk? Az MSZP 8 éves korszaka nem sok jót hozott a dolgozó nép számára most már lassan lejár a FIDESZ 8 éves korszaka az is csak szenvedést hozott. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindig a kisember szívja meg, amióta világ a világ, efelől ne legyenek illúzióid. Így volt ez a honfoglaláskori magyar társadalomban is, ahol az alját jobbágysorba süllyesztették, és így lesz 1000 év múlva is.

Csak ma valamivel jobb jobbágynak lenni, mint 1000 éve.

2016. jún. 4. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Kezdetnek ne szavazz rájuk speciel.
2016. jún. 4. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Mi lenne veletek? Majd ha a többsèg is ràjön végre hogy a jobb èletet nem az aktuàlis kormány hozza el, hanem te önmagadnak. Erdekes módon nekem eddig mindegy milyen kormàny volt, mindig mèlegeltem gond nèlkül. Azt az időt ami politikusok szidàsara pazaroltam volna el, inkàbb fejlesztettem magam, kèpeztem, stb. Akinek meg erre nincs igènye, az vàrja csak a megvàltòt. A panaszkodók nagyon nagy része nem vèletlenül nem él meg.
2016. jún. 4. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha már nem rájuk szavazol, de elmész szavazni akárki másra, tettél valamit. A leghülyébb álláspont, hogy nincs jobb alternatíva ezért el sem megyek szavazni. Akkor tulképp megszavazod a jelenlegi Xar folytatását.
2016. jún. 4. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:

"a jobb èletet nem az aktuàlis kormány hozza el"

Ez igaz, viszont nagyon hatékonyan gátolja, hogy neked jobb legyen. Pl. én hiába végeztem el egy képzést, ha az oktatási rendszer színvonala borzalmasan alacsony.

2016. jún. 4. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kettő leszerepelt, a jobbik még rosszabb (hiszen nyíltan fasisztoid, ami még az EU-ból is kivinne minket), így hát nem maradt más, mint a Munkáspárt.

Hacsak nem fog össze végre a demokratikus ellenzék minden pártja, hogy leváltsa a jobboldali kurzust.

Bár meg kell mondanom, hogy az MSZP idején azért mégiscsak százszor jobb volt mint ez a fideszféle urambátyám mutyikorrupciós "Magyarország".

2016. jún. 4. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Az MSZP jobb volt százszor, de én is inkább az újaknak adok esélyt. A "legmutyiellenesebb" az Együtt, Juhász elég szépen csinálja ami tőle kitelik, övék a szavazatom egyelőre.
2016. jún. 4. 19:04
 8/9 Div0rce válasza:
29%
Bevallom őszintén, én se értek egyet a FIDESZ minden lépésével, de mivel nincs értelmes ellenzéki párt, nem nagyon lehet másra szavazni. Az mszp-t már tudjuk milyen, a többiek meg kb. semmik. Szóval amíg egy értelmes új párt fel nem üti a fejét, addig a FIDESZ-nek nem nagyon lesz ellenfele.
2016. jún. 4. 19:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Írjátok, hogy nem a politika hozza el a jobb életet de én úgy látom, hogy sajnos ha nincsen jó ismerősöd akkor nem nyersz pályázatot, nem kapsz jó munkahelyet bármilyen jó képzettséged legyen
2016. jún. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!