Hol dolgoznak azok az emberek, akik kivágnák a multikat az országból?
2
Még mindig jobb mint 6 órában minimálbérre bejelentve aztán zsebbe kapsz amennyit épp kedve van a hős magyar vállalkozónak.
Csak szólok hogy a multik előtt is volt élet.
Másrészt mi ez a fasság, hogy tudok e mondani?
Szerinted rálátok a könyvelésre?Vagy nálam van?
(Na csak mert most megnevezem a csokigyárat a városunkban akkor mi van?úgy is vinnyogni fogsz hogy bizonyítsam be)
Nem hinném, hogy annyira alap lenne hogy kummantanak a magyar vállalkozók, főleg ott, ahol tömegek dolgoznak.
Inkább a kisebbek trükköznek ezzel.
Jól gondolom, hogy a tegnapi multis kérdés bántotta meg azt az érzékeny lelked? :D
" Normális ember nem vágná ki a multikat az országból, csak a jelenlegi rendszer helyett, ami a multikat favorizálja, olyat vezetne be, ami a magyar cégeknek kedvez. Jelenleg egy magyar vállalkozásnak esélye sincs fennmaradni úgy, hogy minden törvényt betart és minden adót befizet, nemhogy még normális fizetést adjon a dolgozóinak. Ha ugyanazok a feltételek vonatkoznának rájuk is, mint a multikra, akkor ők sem úgy járnának el, ahogy most."
Itt van a lényeg.
Én multi párti vagyok, de ez így igaz.
Ugyanis a multik gyakorlatilag "megveszik" az államot, hogy hagyja őket békén ilyen bürokratikus baromságokkal meg ellenőrzésekkel. Ők inkább kifizetnek egy összeget, hogy ne kelljen ilyenekkel foglalkozniuk. Viszont ezt egy kisebb cég nem engedheti meg magának, meg az állam sem áll le tárgyalni, csak a legnagyobbakkal.
A magyar kis és középvállalkozások túl vannak terhelve mindenféle adminisztratív baromsággal, és emiatt vannak verseny hátrányban.
PL.
64 féle adó van Magyarországon..............
Svédországban pedig összesen van 4.
Asszem ezzel a példával mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!