Már minden edzőről kiderül egy bűnöző erőszakoló meg szadista?
18.59
"Nem mind az csak mostanság elég sokról kiderül."
Ha valamiről nem tudom mennyi, akkor általában nem okoskodok, és mondok olyat hogy sok. Tudod sosem szabad fullba nyomni.
19.05
szóvicc? micsoda humor. félelmetes. a humorod is legalább olyan penge, mint a logikád :)
Azt írja #2, hogy "Amúgy szerintem nyilván jobban kivannak téve a kísértésnek mint egy átlag ember."
Ez az egyik oldalról látható igazság. Ha más oldalról nézzük, akkor figyelembe kell(ene) vennünk, hogy deviáns embertársaink előszeretettel választanak olyan szakmát, hivatást, életpályát, ahol devianciájuknak hódolhatnak. Ily módon hallhattunk már pedofil, szexbűnöző tanárokról, edzőkről, akiket nem mellékesen és nem bevallottan a célközönség, a gyerekek, lányok, nők közelsége vonz a pályájukra. (Tisztelet a kivételnek, a túlnyomó többségnek.) És szerintem nem mindegyik bukik le, mert az áldozatok szégyellik, vagy nem elég bátrak, vagy nem elég tudatosak. És a szakmák is összezárhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!