Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már minden edzőről kiderül...

Már minden edzőről kiderül egy bűnöző erőszakoló meg szadista?

Figyelt kérdés
most már a második amiről kiderült vagy ez valami szakmai ártalom
2016. jún. 2. 18:10
1 2
 11/17 tetro ***** válasza:
88%

18.59

"Nem mind az csak mostanság elég sokról kiderül."

Ha valamiről nem tudom mennyi, akkor általában nem okoskodok, és mondok olyat hogy sok. Tudod sosem szabad fullba nyomni.

2016. jún. 2. 19:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Tetro te nagyon okos vagyok gratula Tesla tanulhatna tőlled
2016. jún. 2. 19:05
 13/17 tetro ***** válasza:
91%

19.05

szóvicc? micsoda humor. félelmetes. a humorod is legalább olyan penge, mint a logikád :)

2016. jún. 2. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Azt írja #2, hogy "Amúgy szerintem nyilván jobban kivannak téve a kísértésnek mint egy átlag ember."

Ez az egyik oldalról látható igazság. Ha más oldalról nézzük, akkor figyelembe kell(ene) vennünk, hogy deviáns embertársaink előszeretettel választanak olyan szakmát, hivatást, életpályát, ahol devianciájuknak hódolhatnak. Ily módon hallhattunk már pedofil, szexbűnöző tanárokról, edzőkről, akiket nem mellékesen és nem bevallottan a célközönség, a gyerekek, lányok, nők közelsége vonz a pályájukra. (Tisztelet a kivételnek, a túlnyomó többségnek.) És szerintem nem mindegyik bukik le, mert az áldozatok szégyellik, vagy nem elég bátrak, vagy nem elég tudatosak. És a szakmák is összezárhatnak.

2016. jún. 2. 19:08
 15/17 A kérdező kommentje:
15 egyetértek
2016. jún. 2. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem lep meg. A tesitanárok is mindig nyomulnak a diáklányokra. Nekem legalábbis eddig mind ilyen volt.
2016. jún. 2. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
#16, te vagy a hibás, tetszettél volna kevésbé szexisnek születni! :P
2016. jún. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!