Egy Brüsszelből küldött szakértői kormány megoldaná Magyarország gondjait?
# 20/20 Időpont ma 15:27
Hát, ha most azt mondom, hogy az oktatást meg az egészségügyet, akkor demagóg vagyok...
Furcsa, hogy ebben az országban semmi gond nincs amit meg kéne oldani, mégis húznak el innen az emberek ahogy tudnak.
Lowercase jó példája annak amit mondtam. Épp most büntetett meg minket 48 milliárd hufra az eu korrupciós ügyek miatt. Érdekel ez bárkit is? Megosztják 3 ezren facebookon, az ilyen fidióták pedig elkönyvelik magukban az egész ügyet mint egy ballibes hápogás, közben óbégatnak a nokiásdoboz miatt pl ami szaros 15 milláról szólt, még csak nem is milliárd.
Közben a gazdaság romokban(friss számok alapján tragédia az idei gazdaság, olyan szintre estek vissza a befektetések mint anno a 2009-es válság közepén voltak, ami elég durva), néhány rabszolgatartó külföldi gyár húzta az elmúlt években a gdp-t aminek egy részét még mszp-s időkben csábították ide. A fidesz tovább csökkentette a munkavállalók jogait, franciaországban tized ekkora változások miatt lángokba borult egész Párizs. De a magyar ember nem ilyen, a magyar ember tűr, és bosszankodik a külföldi támadásokon.
De vannak még itt fura dolgok, pl több mint ezer 18 éven aluli gyerek dolgozik közmunkában, mivel otthagyták a sulit hogy 50 ezer forintot keressenek(ez kb a kínai átlagbér egyes régiókban) havonta, 8 órás munkáért. Mondjuk érthető, mivel az oktatási rendszerünk évtizedekkel le van maradva, fidesz legnagyobb "újítása" annyiban kimerült hogy bevezették a hittant meg az erkölcstant, megemelték az énekórák számát mivel ez majd baromira húzni fogja a majd gazdaságot. :) De az út menti gereblyézés csak hasznosabb egy munka alapú társadalomban.
Külföldiek max azért csípik orbánt mivel kikúrta innen a bevándorlókat, ami szerintem jó döntés volt, ilyen politikával nem hogy idegeneket, de még a többi honfitársunkat is utáljuk, lehetetlen lett volna ilyen környezetbe integrálni több ezer bevándorlót. Belátta hogy ez nem sikerült volna úgy sem, és csinált belőle egy gyűlölködő kampányt, azt úgy is szereti a sok proli.
Erre tényleg büszkének kell lenni és támogatni a fideszt, sok dolgot elértek tényleg. Büszke vagyok rá hogy ilyen vezetőink vannak. Örülök hogy büdös parasztok kezében van az ország akik életünkben 1 percet nem dolgoztak piaci körülmények között, és kb fogalmuk sincs arról hogy mi folyik az országban az ő kis világukon kívül. Nem baj, megéri ezért leadózni a fizetésem 60%-át, csak majd ne lepődjetek meg hogyha az utolsó fiatal is elhúz ebből az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!