Miért támogatja sok pénzzel a kormány a gazdákat?
Figyelt kérdés
Ezt sokszor hallom a tévében, de nem tudom, hogy miért. Másokat miért nem támogat?2008. szept. 25. 19:29
21/21 anonim válasza:
Miért támogatja az állam a gazdákat?Ez a kérdés!Miért szól saját nemzetünk tagja honfitársa ellen?Én meg ezt kérdezem !29 éves mezőgazdasággal foglalkozó fiatal pár vagyunk.Én mint a nő főállásban is dolgozom egy kereskedelmi cégnél,a párom szakadásig dolgozik a földeinken,családoknak adunk munkát ,tele vagyunk/válság idején/hitellel,őstermelőként adózunk mindketten,a főállásomban adózóm,mint vállalkozók adózunk mit sajnáltok tőlünk?Mi nem nézünk le senkit.Gyertek a földet túrni ,éljetek ti is olyan "jól" mint mi.Mindent hivatalosan csinálunk.Én is lázongjak,hogy az évente kettőnk befizetett adójából a kormány ingyenélőket tart el?Na ez az igazi probléma.Hogy vígasztalódjon a kérdező az állami támogatás az éves befizetett adónk töredéke!!!!!!Arra nem elég ,hogy felkészítsük a gépeket a következő idényre,ha ezt sajnálod én még erről is lemondanék eddig is csak magunkra,és egymásra számíthattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!