15 éves vagyok, és szinte semmit sem tudok a politikáról, ez viszont eléggé zavar engem. Hogy kezdhetnék el információt szerezni az ezzel kapcsolatos dolgokról?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem igazán érdekel a téma, de úgy érzem, illene tájékozottabbnak lennem. Hogy kezdhetném el?2016. máj. 31. 19:09
11/15 anonim válasza:
9-es, szerintem az internet nagyon jó terep, sok mindent pillanatok alatt meg lehet tudni, találni, és vannak alternatív, nem mainstream oldalak, melyekben olyan dolgokat találhat meg, ami felnyitja a szemét, amit más nem ír le. De erre még szerintem ráér, remélem, addig elkerüli azokat a rossz embereket (nevezzük őket komcsiknak), akik megkárosíthatják. Mondjuk én nem kerültem el őket annak idején. :(
12/15 anonim válasza:
Az első amit megkel tanulnod, hogy a ballibsi az ellenség.
13/15 anonim válasza:
Nem kell informálódni, csak utálj mindenkit oszt jóvan.
14/15 anonim válasza:
"Nem kell informálódni, csak utálj mindenkit oszt jóvan."
Végülis ez a legegyszerűbb megoldás! :-)
15/15 anonim válasza:
1) Ne itt kezd el a tájékozódást, mert ide csak hozzám hasonló barmok kommentelnek, kevés a tényleg helytálló, tiszta vélemény.
2) Nincs független média! Ezt nagyon fontos megtanulni. Az internetes hírportálokon mindig csak a lejáratás megy. Akit a legjobban próbálnak elhallgattatni, valószínűleg annak van igaza.
3) Ne hagyd hogy befolyásoljanak. Ha van egy kialakult véleményed, más kedvéjért ne változtass rajta. Mondjuk, az észérvekre néha érdemes hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!