Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 15 éves vagyok, és szinte...

15 éves vagyok, és szinte semmit sem tudok a politikáról, ez viszont eléggé zavar engem. Hogy kezdhetnék el információt szerezni az ezzel kapcsolatos dolgokról?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem igazán érdekel a téma, de úgy érzem, illene tájékozottabbnak lennem. Hogy kezdhetném el?

2016. máj. 31. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es, szerintem az internet nagyon jó terep, sok mindent pillanatok alatt meg lehet tudni, találni, és vannak alternatív, nem mainstream oldalak, melyekben olyan dolgokat találhat meg, ami felnyitja a szemét, amit más nem ír le. De erre még szerintem ráér, remélem, addig elkerüli azokat a rossz embereket (nevezzük őket komcsiknak), akik megkárosíthatják. Mondjuk én nem kerültem el őket annak idején. :(
2016. máj. 31. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Az első amit megkel tanulnod, hogy a ballibsi az ellenség.
2016. máj. 31. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem kell informálódni, csak utálj mindenkit oszt jóvan.
2016. máj. 31. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

"Nem kell informálódni, csak utálj mindenkit oszt jóvan."

Végülis ez a legegyszerűbb megoldás! :-)

2016. máj. 31. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:

1) Ne itt kezd el a tájékozódást, mert ide csak hozzám hasonló barmok kommentelnek, kevés a tényleg helytálló, tiszta vélemény.

2) Nincs független média! Ezt nagyon fontos megtanulni. Az internetes hírportálokon mindig csak a lejáratás megy. Akit a legjobban próbálnak elhallgattatni, valószínűleg annak van igaza.

3) Ne hagyd hogy befolyásoljanak. Ha van egy kialakult véleményed, más kedvéjért ne változtass rajta. Mondjuk, az észérvekre néha érdemes hallgatni.

2016. máj. 31. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!