Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen negatív és...

Szerintetek milyen negatív és pozitív hatásai lennének, ha visszaállítanák a nagy magyarországi határokat?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Pozitív hatások: végre a sok 13 éves kisfiú nem írna ki több kérdést erről a baromságról
2016. máj. 31. 17:05
 2/10 partizana ***** válasza:
94%

negatív lenne még pedig nem is kicsi, hogy kisebbségbe kerülnénk (bár mi lennénk a legnépesebb nemzet) összességében túlsúlyban kennének a mai külföldiek.

A szerbek és a horvátok valószínűleg nem kicsit radikálisan próbálnának ez ellen tenni, utóbbival is megutálnánk egymást.

A horvát részeknek semmi realitása nincs. Mindig is önálló állam volt a Szent Korona alatt..

Pozitív annyi lenne, hogy gazdaságilag és turisztikailag megérné, előbbire mondjuk csak a nyugati részek vonatkoznak.

Többségének nem lenne értelme, úgy, hogy ma mások lakják e földeket, mondom ezt úgy, hogy mint minden magyarnak az én szívemnek is fáj a téma.

De látnunk kell reálisan Horvátország esélytelen, a többihez meg nem kis pénz, kreativitás és a népesség szinte teljes mértékű mozgatása (nem csak az idegen de magyar népet is költözésre kéne bírni) a teljes revízió alapból lehetetlen és a mai politikai elittel kisebb területek sem lehetségesek, és ha nem lenne elég az, hogy mi képtelenek vagyunk erre ma, még az Uniónak sem tetszene valószínűleg. Tehát ma ezt a kérdést napolni kéne...

2016. máj. 31. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Negatívként, hogy fent áll a veszélye olyan terrorista csoportok alakulnak és hajtanak végre merényleteket, mint az IRA vagy az ETA.
2016. máj. 31. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
"...ha visszaállítanák a nagy magyarországi határokat?" Ez olyasmi lenne, mit ha ellopták volna az egyik vesémet, 25 év alatt az új tulaj elhasználta volna, és most visszaoperálnák belém. Nem lenne egyszerű történet.
2016. máj. 31. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Sose nyomjá' full kretént.

https://www.youtube.com/watch?v=Ia37w1RtAik

2016. máj. 31. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Hát én remélem, hogy a határokat most már inkább eltöröljük és nem visszaállítjuk.
2016. máj. 31. 21:33
 7/10 partizana ***** válasza:
47%

"Hát én remélem, hogy a határokat most már inkább eltöröljük és nem visszaállítjuk."

Ezt a felfogást igazából sosem értettem miért lenne ez jó? Tényleg érdekel, mert én nem látom értelmét, d örülnék ha valaki rendesen elmagyarázná, mert szerintem határok nélkül hatalmas konfliktusok lennének csak, egymást nem is értő népek között. (csak néhány példa akik legyilkolnák egymást azeri-örmény, horvát-szerb, bosnyák-szerb, magyar-szerb, magyar-román, román-bolgár, albán-szerb)

2016. máj. 31. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyobb lenne az ország, negatív meg lennének lázongások.
2016. máj. 31. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

"Hát én remélem, hogy a határokat most már inkább eltöröljük és nem visszaállítjuk."

"Ezt a felfogást igazából sosem értettem miért lenne ez jó?"

Hát igen, ezért tartunk itt. Még mindig tele az ország ilyen akadémiai kerettagokkal, akik nem gondolkodnak 2-nél tovább és ma sem értik, hogy miért lenne rossz a határok visszaállítása és ebben látja a problémák megoldását. Milyen isteni szerencse, hogy kevesek vagytok, mint mackósajtban a brummogás.

A határokat elmosódnak, gyakorlatilag az EU-n belül csak a térképen léteznek, akár Gibraltárig elmehetsz úógy, hogy a kutya se kérdezi, hová mész.

Még a nagy határrevizionisták is nyugodtan mehetnek szabadon a régi Magyarország területén bármerre, akár le is telepedhetnek ott, ha annyira a sajátjuknak érzik, nem tartja őket vissza senki...

2016. jún. 1. 16:39
 10/10 partizana ***** válasza:

"Hát igen, ezért tartunk itt. Még mindig tele az ország ilyen akadémiai kerettagokkal, akik nem gondolkodnak 2-nél tovább és ma sem értik, hogy miért lenne rossz a határok visszaállítása és ebben látja a problémák megoldását. Milyen isteni szerencse, hogy kevesek vagytok, mint mackósajtban a brummogás. "

Te miről beszélsz?:""D

Épp egy rakás érvet sorakoztattam fel a negatív részről, kivagy te jó égXDDD

Komolyan az ilyen agy mosott liberális legaljáktól nem lehet mást, mint hányni..

2016. jún. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!