Szerintetek milyen negatív és pozitív hatásai lennének, ha visszaállítanák a nagy magyarországi határokat?
negatív lenne még pedig nem is kicsi, hogy kisebbségbe kerülnénk (bár mi lennénk a legnépesebb nemzet) összességében túlsúlyban kennének a mai külföldiek.
A szerbek és a horvátok valószínűleg nem kicsit radikálisan próbálnának ez ellen tenni, utóbbival is megutálnánk egymást.
A horvát részeknek semmi realitása nincs. Mindig is önálló állam volt a Szent Korona alatt..
Pozitív annyi lenne, hogy gazdaságilag és turisztikailag megérné, előbbire mondjuk csak a nyugati részek vonatkoznak.
Többségének nem lenne értelme, úgy, hogy ma mások lakják e földeket, mondom ezt úgy, hogy mint minden magyarnak az én szívemnek is fáj a téma.
De látnunk kell reálisan Horvátország esélytelen, a többihez meg nem kis pénz, kreativitás és a népesség szinte teljes mértékű mozgatása (nem csak az idegen de magyar népet is költözésre kéne bírni) a teljes revízió alapból lehetetlen és a mai politikai elittel kisebb területek sem lehetségesek, és ha nem lenne elég az, hogy mi képtelenek vagyunk erre ma, még az Uniónak sem tetszene valószínűleg. Tehát ma ezt a kérdést napolni kéne...
"Hát én remélem, hogy a határokat most már inkább eltöröljük és nem visszaállítjuk."
Ezt a felfogást igazából sosem értettem miért lenne ez jó? Tényleg érdekel, mert én nem látom értelmét, d örülnék ha valaki rendesen elmagyarázná, mert szerintem határok nélkül hatalmas konfliktusok lennének csak, egymást nem is értő népek között. (csak néhány példa akik legyilkolnák egymást azeri-örmény, horvát-szerb, bosnyák-szerb, magyar-szerb, magyar-román, román-bolgár, albán-szerb)
"Hát én remélem, hogy a határokat most már inkább eltöröljük és nem visszaállítjuk."
"Ezt a felfogást igazából sosem értettem miért lenne ez jó?"
Hát igen, ezért tartunk itt. Még mindig tele az ország ilyen akadémiai kerettagokkal, akik nem gondolkodnak 2-nél tovább és ma sem értik, hogy miért lenne rossz a határok visszaállítása és ebben látja a problémák megoldását. Milyen isteni szerencse, hogy kevesek vagytok, mint mackósajtban a brummogás.
A határokat elmosódnak, gyakorlatilag az EU-n belül csak a térképen léteznek, akár Gibraltárig elmehetsz úógy, hogy a kutya se kérdezi, hová mész.
Még a nagy határrevizionisták is nyugodtan mehetnek szabadon a régi Magyarország területén bármerre, akár le is telepedhetnek ott, ha annyira a sajátjuknak érzik, nem tartja őket vissza senki...
"Hát igen, ezért tartunk itt. Még mindig tele az ország ilyen akadémiai kerettagokkal, akik nem gondolkodnak 2-nél tovább és ma sem értik, hogy miért lenne rossz a határok visszaállítása és ebben látja a problémák megoldását. Milyen isteni szerencse, hogy kevesek vagytok, mint mackósajtban a brummogás. "
Te miről beszélsz?:""D
Épp egy rakás érvet sorakoztattam fel a negatív részről, kivagy te jó égXDDD
Komolyan az ilyen agy mosott liberális legaljáktól nem lehet mást, mint hányni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!