Nem tudom ki az, de ha tudod az elérhetőségét mondd neki, hogy szeretnél adományozni neki egy kisebb-nagyobb pénzösszeget.
2016. máj. 29. 19:44
2/14 anonim válasza:
Kint van a facebookon a Möster bankszámlaszáma... oda lehet csutalni a piculááááát!
11773360-08074317
2016. máj. 29. 20:52
3/14 A kérdező kommentje:
PayPal számlán van pénzem most. Arról nem lehet valahogy?
2016. máj. 29. 21:14
4/14 anonim válasza:
Nincs egy tetves bankszámlád és te akarsz jótékonykodni?
2016. máj. 29. 21:22
5/14 anonim válasza:
minek támogatnád azt az idegroncs köcsögöt? amilyen dilettáns idióta húgyagyú még megenné a pénzt is amit küldesz neki, inkább fordítsd magadra!
2016. máj. 30. 09:31
6/14 anonim válasza:
Ha egy ilyen elmebeteget támogatsz, te sem vagy értelmesebb... és meg is érdemled.
Hova tart ez a világ, Istenem... Ez a haszna a fészbúknak meg jutyúbnak, hogy ilyen agyhalott legyen a társadalom.
Gratulálok a nemes célhoz, amit kitűztél...
2016. máj. 31. 10:57
7/14 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval! Ha jót szeretnél tenni, akkor adományozz állatmentő szolgálatoknak, beteg gyerekeknek, időseknek... de miért pont egy társadalomba beilleszkedni nem képes és nem is akaró elmezavarodott személynek adnál? Annyi minden más nemes célra fordítható a pénz... Gondold meg! Lehet hogy egy ember/állat életét mented meg azzal amit ennek a bartosnak szánsz, ő meg csak "elissza" vagy "elcigizi"...
2016. máj. 31. 11:54
8/14 anonim válasza:
Életemben először hallom /olvasom/ ezt a nevet, de elég volt meglátni képét, azt a fújt, amit fej helyett hord, ill. még vettem a fáradtságot és beleolvastam a wikipédiába - amit ugye nem feltétlen kell készpénznek venni, de ezt az ábrázatot látván hajlamos vagyok hinni az ott leírtakban - ahol az áll, nagyapja ávós volt és ez a szutyok kommcsinak vallja magát... úgy hogy köszönöm, hogy itt lehettem, remélem, minden ehhez hasonló korcs elszenved valami komolyabb, ambulanciát igénylő behatást!
2016. jún. 2. 07:51
9/14 jam007 válasza:
Kádár Lajost nem akarod esetleg ,/író, szobrász/ mert azt tudom.
Kádár Lajos
2016. jún. 2. 22:11
10/14 Bajer válasza:
Facbookon egyeztess vele időpontot és kápét adj neki. Leggyakrabban Rákosfalván és valahol Gyöngyös közelében szokott lenni. A facebookos üzeneteit el szokta olvasni.
Amúgy meg nem minden pénzt költ piára meg cigire, a Gyöngyös környéki telket márciusban vette nagyrészt adományokból, pedig azt a több százezret el is verhette volna, de nem így tett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!