A kormány által meggyanúsított civilszervezetek, cáfolták valaha, hogy külföldi ügynökök?
Soros György által finanszírozott szervezetekről van szó.
Nem cáfolták egyszer sem, hogy ügynökök, vagy ahhoz hasonló áruló tevékenységet végeznek.
Ez nem egy kormánypárti Fideszes,nem Fideszes kérdés, téma.Hanem nemzeti magyar és áruló kérdés.
Ez a szervezetek társadalombomlasztó hatásúak.
Mit is finanszíroz Soros György?
-családellenességet
-szodómiát
-radikális feminizmust
-perverziót
-migránssimogatást
És legfrissebbet, egyben személyes kedvencemet, kiállítást a menstruációról a CEU-n.
# 19/20 Időpont tegnap 22:13
1) Nem személyeskedtem.
2) Te, személyesen nem írtál semmit. Linkeltél valamit, aminek nagyjából nulla relevanciája van, egy olyan oldalról, amit értelmes ember meg sem nyit (Na, most személyeskedtem).
3) Te pofázol arról, hogy nekem egyből ruszki propaganda a ruszki propaganda, amikor meg kapásból liberális lettem neked :-D Aztán meg konteohívőként konteohívőzöl. Ha a kettős mérce fájna, a fajtád beleőrülne...
Szlovákiában a magyar kormány által támogatott szervezetek lesznek külföldi ügynökök.
Na, most lehet tapsikolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!